AG København vinder af Final4

I Nordea Cuppen 2012 vandt favoritterne fra AG København henover weekenden deres anden pokaltriumf.

Nyhed, 6/2-2012

I lørdagens første semifinale var det Davids kamp mod Goliat i form af AJAX København mod AG København. Den københavnske traditionsklub fightede rigtig flot, men overmagten var for stor, og AJAX måtte notere sig et 29-25 nederlag. På vejen mod nederlaget formåede den københavnske traditionsklub blandt andet at føre med 5-1 samt at spille 12-12 i anden halvleg.

Den anden semifinale i mellem Aalborg og Nordsjælland Håndbold udviklede sig til en noget målfattig affære. Værterne fra Nordjylland gik til pause med en føring på 14-8 efter storspil af Ole Erevik i målet. I anden halvleg kørte ålborgenserne sejren relativt sikkert hjem og kunne gøre sig klar til søndagens finale i Gigantium.

På trods af at Aalborg Håndbold havde hjemmebanen i ryggen, blev der aldrig rigtig usikkerhed om AG Københavns forsvar af pokalen. Venstrebacken Kristian Kjelling fightede flot, men Mikkel Hansen og Co. var alligevel for stor en mundfuld. Sidstnævnte blev finalens topscorer med ni mål og kåret til årets pokalfighter. Dermed kunne AG København rejse hjem til Sjælland med sin anden sejr i træk i Nordea Cuppen.