AG København vinder bronze i Champions League

I weekenden spillede AG København med ved den stort anlagte EHF Final Four turnering i Köln i Tyskland. I klubbens debut i verdens bedste klubturnering blev det til en 3. plads.

Nyhed, 28/5-2012

Selvom spillerne fra AG København havde sat næsen op efter mere, blev det trods alt til en bronze medalje i dette års EHF Champions League. Og det oven i købet som debutanter. I bronzekampen slog holdet fra den københavnske vestegn, Füchse Berlin og Torsten Laen med fem mål, 21-26.
 
Sejren i verdens stærkeste klubturnering gik til zebraerne fra den tyske Østersø by Kiel. I finalen besejrede de Atletico Madrid og Nikolaj Markussen med 26-21. Det spanske mandskab havde vist sig at være for stor en mundfuld for københavnerne i semifinalen, da de vandt med et enkelt mål. 
 
Udover medaljen af tredje bedste karat, fik Mikkel Hansen en anden hæder med hjem fra Tyskland. Titlen som topscorer i dette års Champions League gik således til danskeren med flotte 98 mål, hvilket var et mål mere end den makedonske bomber fra Atletico Madrid, Kiril Lazarov.
 
Til sidst i kampen mod Füchse Berlin laver Kasper Hvidt en dobbeltredning i forbindelse med et straffekast. Aktionen er vurderet til at være 3. bedste redning ved Final Four. Du kan se hans redning og de fire andre i top fem HER.
 
I semifinalen mellem AG København og Atletico Madrid holdte Nikolaj Markussen inde i kampen med et par vigtige scoringer i mod slutningen af 1. halvleg. Den ene af dem tordnede han ind fra elleve meter og det er valgt til det 3. bedste mål. Det bedste mål blev scoret i kampen om bronzemedaljen. Her vippede de to islændinge, Olafur Stefansson og Gudjon Sigurdsson fra AG København sig til det bedste mål. Se top fem HER.  Sidstnævnte er sammen med Niklas Ekberg valgt til weekendens All-Star hold. Se hele holdet HER