Agentvirksomhed godt i gang - Jerome Cazals historie

I forbindelse med, at projektet med professionel håndbold i Roskilde blev skruet ned på et noget lavere niveau end forventet, valgte Jerome Cazal at skifte klub. I den forbindelse benyttede han Søren Herskind som agent.

Pressemeddelelse, 28/2-2007

Jerome havde i forbindelse med sit klubskifte en del overvejelser, der blandt andet handlede om, at Søren Herskind var Jerome´s tidligere holdkammerat, og at Søren Herskind lige var startet som agent, så han havde ikke rigtigt bevist sit værd som agent endnu. Men på trods af disse betænkeligheder valgte Jerome at indgå en repræsentationsaftale med Søren Herskind, og det har han ikke fortrudt:
 
Det var en god proces. Søren er meget professionel, og gjorde meget ud af at få det bedste resultat for mig. Det gjorde mig noget mere sikker, at Søren har en aftale med Håndbold Spiller Foreningen, så han og jeg kunne trække på det rådgivningsteam, som Håndbold Spiller Foreningen har tilknyttet. Jeg vidste, at de kontrakter, som Søren i sidste ende indgik, ville holde juridisk, og at jeg ikke bliver snydt, som der måske er en risiko for kan ske med andre agenter. Jeg har været meget tryg ved forløbet.
 
Det var dog en lang proces, at få indgået kontrakten, og det er tit nødvendigt, at det tager noget tid, når der skal forhandles det bedst mulige resultat. Indimellem kan det kræve nogle sværdslag at få den mest optimale aftale og her kan forhandlingerne til tider godt være lidt barske:
 
Det var også godt, at det var Søren, der skulle diskutere kontrakten og få uoverensstemmelser på plads med klubben. Jeg kan nu, hvor jeg spiller i min nye klub, snakke frit med ledelsen, fordi jeg ikke har været med personligt i forhandlingerne, og vi har derfor ikke noget, vi kan være uvenner over i den forbindelse.