Annelise Vidøs orlov er startet.

Fra i dag 25. marts 2010 har Annelise Vidø startet hendes orlov. Det betyder, at hun ikke arbejder på de sager, hun har været i gang med. Alle sager er overdraget til personalet på sekretariatet, så der bliver taget hånd om alle opgaver også fremover.

Pressemeddelelse, 25/3-2010

Afskedsreception:

I forbindelse med Håndbold Spiller Foreningens repræsentantskabsmøde vil der blive afholdt en afskedsreception for Annelise Vidø, hvor foreningen og Annelise håber, at mange håndboldspillere, samarbejdspartnere, klubber og forbund vil møde op og sige farvel til Annelise som direktør for Håndbold Spiller Foreningen. Nærmere om tid og sted følger senere.


Annelise vil dog allerede nu komme med et lille farvel:
”Selv om vi holder en afskedsreception i forbindelse med repræsentantskabsmødet, så vil jeg allerede nu sige tak for kampen til medlemmer, samarbejdspartnere, ansatte og ledere i klubberne og forbund. Det har været en spændende kamp med flotte mål, hårde tacklinger. Jeg ville ikke have været noget af det foruden, da det har været en fantastisk spændende tid. Jeg håber at se mange af jer fremover

 

Med venlig hilsen
Håndbold Spiller Foreningen

Torben Vinther          Bo Spellerberg          Annelise Vidø