Ansøgningsfrist til uddannelse på kvote 2 er 15. marts

Hvis du har en dårlig studentereksamen, HF eller lignende og gerne vil i gang med en videregående uddannelse, som kræver et højt gennemsnit for at blive optaget i kvote 1, skal du søge om optagelse inden kl. 12 den 15. marts 2011.

Pressemeddelelse, 10/3-2011

Det er nemlig sidste frist for ansøgninger til kvote 2, hvor de fleste uddannelser kigger mindre på karakterer og gennemsnit end ved ansøgninger i kvote 1 til sommer (5. juli kl. 12). 
 
Nogle uddannelser, f.eks. journalistuddannelserne i Odense og Århus, optager kun i kvote 2 med sidste frist 15. marts, mens andre uddannelser optager de fleste studerende på kvote 2 - f.eks. idræt og sundhed på Syddansk Universitet i Odense, hvor 80 % af ansøgerne optages i kvote 2. 
 
Man kan stadig komme ind på mange uddannelser med et lavt gennemsnit fra studentereksamen og HF, men især i Københavns-området er det blevet sværere at blive optaget med et lavt gennemsnit, fordi mange unge vil studere i København. 
 
Hvis du vil have hjælp og råd angående en kvote 2 ansøgning så kontakt Study4players rådgivere på telefon tlf. 65 50 22 72, mail study4player@spillerforeningen.dk eller via www.study4player.dk.