BLIV MEDLEM

Håndbold Spiller Foreningen er en forening af mandlige og kvindelige elitehåndboldspillere i og fra Danmark. Udlændinge i dansk håndbold kan således også være medlemmer. Her kan du læse nærmere om kriterierne for optagelse som medlem.

Hvordan bliver jeg medlem?
Du finder en guide til at anmode om medlemskab af Håndbold Spiller Foreningen HER.

Typer af medlemskab
Der findes flere typer af medlemskab for både dame- og herrehåndboldspillere: Hvilken type du skal have, afhænger af din status som håndboldspiller.

  • Amatørmedlem - hvis du på amatørbasis spiller håndbold i Danmark i håndboldligaen, 1. division eller er tilknyttet talenttræning, unionshold eller ungdomslandshold under Team Danmark eller DHF. 
  • Kontraktmedlem - hvis du på kontrakt spiller håndbold i Danmark i håndboldligaen eller 1. division eller er tilknyttet talenttræning under Team Danmark eller DHF.
  • Udlandsprofessionel - hvis du spiller håndbold i udlandet og er dansk statsborger.  
  • Associeret medlem - hvis du spiller håndbold i 2. division i Danmark (uanset du er på kontrakt eller er amatør) og samtidig ikke deltager i talenttræning under Team Danmark eller DHF.
    Associerede medlemmer betaler kontingentsats efter ovennævnte inddeling.
  • Masters-medlem - For tidligere professionelle, der stadig vil drage fordel af netværket, rådgivning i forbindelse med karriereskiftet, samt de samarbejdsaftaler vi har i Håndbold Spiller Foreningen
  • Trænermedlemskab - Fra sæsonen 2013/2014 har Håndbold Spiller Foreningen åbnet op for, at trænere også kan blive optaget som medlem af foreningen. Trænermedlemmer har dog ikke stemmeret ved det årlige repræsentantskabsmøde.