CERTUS FORSIKRING

Certus International A/S (Certus) Ulykkesforsikring udbydes af det store engelsk forsikringsfirma Lloyd´s, der har specialiseret sig i at lave specifikke forsikringer til store grupper/foreninger, som blandt andet sportsfolk - dermed kan forsikringerne laves præcist til målgruppen og med en lavere præmie. Læs mere om betingelserne for ulykkesforsikring for professionelle her og om Certus’ ulykkesforsikring for professionelle sportsfolk her.

Fra den kommende sæson er det muligt at tegne en ulykkesforsikring, som er lavet specifikt til professionelle sportsudøvere, og som endda har en forbedret méntabel, så man som sportsudøver får en højere erstatning ved skader/ulykker, der fører til varige mén på kroppen (i nogle tilfælde endda markant højere). Læs mere om den forbedrede méntabel her.

Certus hjælper elitesportsudøvere med deres forsikringer og har mulighed for at tegne alle typer af forsikringer til private på attraktive vilkår – med hjælp og rådgivning fra Certus. Så kontakt Certus og få hjælp til at tegne familie-, indbo-, hus-, bilforsikring el. lign. og få samtidig mulighed for at høre nærmere om Certus’ karrierestopforsikring eller den forbedrede ulykkesforsikring til private, som kan tegnes af øvrige familiemedlemmer. 

Det er som spiller vigtigt at tjekke op på sin ulykkesforsikring hvert år ved sæsonstart – både for de, der har den privat, men også for de spillere, som tidligere har tegnet en forsikring via klubben. Sørg for at tjekke, at du som spiller er rigtigt dækket, når den nye sæson/kontrakt starter - typisk 1. juli.

Se mere om Certus’ forsikringer på www.certus-forsikring.dk og har man spørgsmål eller brug for hjælp til sine forsikringer, så send en e-mail til Martin Bagge: martin@certus-forsikring.dk eller ring på tlf. 42 50 44 20. 

Ved forsikringer er der meget andet end prisen at være opmærksom på, derfor er der mulighed for at få en forsikringsrådgiver ud og fortælle nærmere om forsikringen. Har jeres hold interesse I, at tale med en forsikringsrådgiver, send en mail til: kontakt@haandboldspiller.dk eller ring til: 33 12 11 28, så sætter vi kontakten op for jer.

Bestillingsblanket i PDF format.
 
Bestillingsblanket i Word format. Udfyld denne formular direkte fra din computer og send den til: martin@certus-forsikring.dk.