Danmark europamestre 2012!

Med finalesejren på 21-19 over Serbien gentog de danske håndboldherrer triumfen fra EM i Norge i 2008. EM guldet betyder samtidig at Mikkel Hansen & Co har indløst billet til de olympiske lege i London til sommer.

Nyhed, 30/1-2012

EM guldet vækker glæde i Håndbold Spiller Foreningen. 

- Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til spillerne og teamet omkring holdet med EM-guldet og den direkte OL-kvalifikation. Mandskabet er vokset gennem turneringen og jeg er imponeret over den fightervilje og tro på egne evner spillerne har udvist gennem hele turneringen. Selvfølgelig har vi været heldige med, hvordan resultaterne har flasket sig i mellemrunden, men spillerne har toppet på det rigtige tidspunkt og været knivskarpe i de afgørende situationer, så selvfølgelig er EM guldet fuldt fortjent, udtaler direktør i Håndbold Spiller Foreningen Michael Sahl Hansen og fortsætter:

- Det er rigtigt stort det her, og det vil uden tvivl være med til at øge interessen for håndbold endnu mere. Det har været en spændende slutrunde og tilskuere og tv seere har vist fået spænding og valuta for pengene.

Udover guldmedaljerne kunne den danske delegation glæde sig over, at Mikkel Hansen og René Toft Hansen begge blev udtaget til All-Star holdet.

Spillerne lander i Kastrup lufthavn klokken 13:45 i dag, hvor der vil være en eller anden form for fejring af spillerne. Herefter vil spillerne blive fragtet i bus ind til Rådhuspladsen og Københavns Rådhus, hvor overborgmester Frank Jensen vil byde på pandekager.