Direktør Annelise Vidø søger nye udfordringer

- men skal fortsat være tilknyttet HSF.

Pressemeddelelse, 9/3-2010

Håndbold Spiller Foreningens mangeårige bestyrelsesmedlem og direktør har valgt at søge nye udfordringer.

Annelise Vidø har gennem en lang årrække og særligt gennem de seneste ca. 3,5 år som direktør udviklet Håndbold Spiller Foreningen markant, så foreningen i dag fremstår som en stærk fagforening med store medlemsfordele for medlemmerne. 

Annelise Vidø har således de seneste år stået for en professionalisering af Håndbold Spiller Foreningen, så organisationen og driften i dag fremstår mere professionel og med klare rollefordelinger mellem de forskellige ansatte, og mellem sekretariatet og bestyrelsen.

Dette udviklingsarbejde er sket samtidig med, at indtjeningen er forbedret, så det har været muligt at allokere penge ud i vigtige projekter for spillerne, således f.eks. Study4Player og Job4Player, der hjælper håndboldspillere med at uddanne sig og forbedre deres kompetencer og indtjening under og efter håndbold karrieren.

Missionen er nu lykkedes, og foreningen er efter denne store udvikling klar til, at en anden kan overtage selve driften af Håndbold Spiller Foreningen.

Med 2 børn, har Annelise Vidø valgt, at hun skal have et pusterum sammen med sine børn og sin familie inden hun kaster sig over nye store udfordringer. Derfor afholder Annelise Vidø barselsorlov fra 1. april 2010. Indtil da vil Annelise Vidø fortsætte som direktør for Håndbold Spiller Foreningen, hvor hendes primære arbejdsopgave bliver at fortsætte det vigtige arbejde med at hjælpe spillere i lønnedgangssager og indgåelse af overenskomst.

Det Europæiske arbejde fortsætter med Annelise Vidø i spidsen:

Annelise Vidø vil fortsat være tilknyttet Håndbold Spiller Foreningen i fremtiden, da hun vil varetage foreningens internationale arbejde med at sikre håndboldspilleres vilkår i Europa. Annelise Vidø har igennem de sidste mange år arbejdet hårdt på dette og er medlem af bestyrelsen i European Handball Players Union, hvilket hun også vil fortsætte med.


Annelise Vidø udtaler,
- Jeg glæder mig helt vildt til at få et pusterum, hvor jeg får ladet batterierne op igen sammen med min dejlige mand og 2 vidunderligere børn. Jeg er meget stolt og tilfreds med de resultater, jeg har nået med Håndbold Spiller Foreningen og føler min mission med at sætte mig i direktør stolen i sin tid er lykkedes. Jeg har været med i foreningen siden dens start i 1997, og det er lidt mærkeligt at skulle stoppe – nok som når et barn flytter hjemmefra. Og jeg er sikker på, at foreningen kan stå på egne ben og ønsker bestyrelsen, de ansatte og ikke mindst medlemmerne held og lykke fremover.


- Vi har i bestyrelsen fuld forståelse for, at Annelise Vidø netop nu vælger at tage et pusterum og så derefter vil forsøge at træde endnu et skridt op af karrierestigen. Vi har haft en rasende dygtig direktør i Annelise Vidø, der har udviklet foreningen markant de seneste år siger formand og vi ønsker hende al mulig held og lykke, udtaler Torben Vinther og fortsætter
- Vi vil i den kommende tid præsentere vores kommende direktør, som vi i bestyrelsen er sikre på kan overtage depechen fra Annelise Vidø.

Kontakt:
For yderligere informationer kontakt:
Torben Vinther, 20 21 00 11
Bo Spellerberg, 28 11 19 79
Annelise Vidø, 51 35 19 05


Med venlig hilsen
Håndbold Spiller Foreningen