EHF vil forsøge at komme tvivlskendelser til livs

Champions League mødet mellem Rhein-Neckar Löwen og FC Barcelona endte i et gigantisk drama, fordi FC Barcelona på tvivlsom vis fik et mål annulleret; tv2sporten har talt med JJ Rowland, som er talsmand for EHF.

Pressemeddelelse, 1/3-2011

Episoden får nu Det Europæiske Håndboldforbund til at diskutere hvordan man i fremtiden kan undgå lignende episoder. 

”Der var et møde i konkurrence-komiteen i weekenden, hvor man specifikt diskuterede episoden fra kampen mellem Rhein-Neckar Löwen og F.C. Barcelona, men hvor man også fremhævede, at der har været flere andre lignende tilfælde i andre kampe, hvor det har været uklart om et mål scoret i slutsekundet af en kamp skulle være godkendt eller ej”, siger JJ Rowland, som er talsmand for EHF, til tv2sport.dk

I den omtale kamp mellem Rhein-Neckar Löwen og FC Barcelona blev det danske dommerpar sat i en vanskelig situation i kampens sidste sekunder. Derfor håber man at dommerne kan få mulighed for at få mere information fra sidelinjen i fremtiden og dermed træffe den ’rigtige’ beslutning. 

”Det blev besluttet, at vi undersøger spørgsmålet nærmere og kigger på alle de muligheder der er, for hvordan vi kan give dommerne mere præcise informationer i afslutningen af kampen, så de kan tage en korrekt beslutning, om der er mål eller ikke i en given situation”, lyder det fra JJ Rowland.