ELITELAB

Håndbold Spiller Foreningen samarbejder med EliteLab Denmark, som er eksperter indenfor fysiologisk træning og udvikling. Forhåbningen er, at mange af Håndbold Spiller Foreningens medlemmer ønsker at gøre brug af og drage nytte af tilbuddet fra EliteLab Denmark. Direktør i Håndbold Spiller Foreningen Michael Sahl Hansen er begejstret for samarbejdet og udtaler: - Vi er glade for at kunne tilbyde vores medlemmer et seriøst og troværdigt tilbud i forhold til fysisk træning. Jeg er ikke i tvivl om, at mange håndboldspillere, og i særdeleshed de unge spillere, vil få stort udbytte af investeringen og samarbejdet med EliteLab Denmark.

Det særlige ved dette tilbud er, at forskellige faggrupper, herunder fysioterapeuter og fysiologer, laver en fælles helhedsvurdering af spilleren og hvad han eller hun har brug for for at udvikle sin fysik og sit talent. Men også spilleren får indflydelse på træningsprogrammet for derved at sikre den optimale motivation til at overholde det. Dertil kommer testseancer 2-3 gange i sæsonen, hvor resultaterne af træningen bliver målt og træningen bliver tilpasset disse resultater.

For priser og yderligere informationer kontakte Kristian Kristensen fra EliteLAB på 23 65 71 31 og kk@elitelab.dk eller Mikkel Hjuler fra EliteLAB på 26210592 og MH@elitelab.dk. Du kan også læse mere om tilbuddet i Spillernyt fra september 2013 HER.