Fællesindsats til fordel for Kenya

Håndbold Spiller Foreningen og Divisionsforeningen Håndbold støtter Globetown.

Pressemeddelelse, 16/8-2010

Globetown har til formål at hjælpe til med at vi lever op til FNs millennium mål for år 2015.

Globetown arbejder for øget samarbejde og kontakt med Afrika.
Globetown skaber samarbejde og kontakter indenfor sport, kultur, erhverv, uddannelse og medier til gensidig glæde, gavn og respekt.

Globetown arbejder ud fra filosofien, at sporten hjælper sporten - musikken hjælper musikken - uddannelse hjælper uddannelse osv. - til fælles gavn, glæde og inspiration.

Fælles indsats til fordel for Kenya
Siden efteråret 2009 har Idrætshøjskolen Århus i samarbejde med Globetown indsamlet tøj og udstyr til unge sportsfolk i Kenya. Projektet har til formål at styrke idrætten i Kenya og derigennem forbedre forholdene og livskvaliteten for børn og unge. Tanken bag projektet går i sin enkelthed ud på, at alt det sportstøj og udstyr, som håndboldspillerne har liggende hjemme i bunden af klædeskabet, sendes til Kenya, hvor det fordeles til kenyanske sportsfolk i samarbejde med Det Kenyanske Håndboldforbund.

Håndbold Spiller Foreningen og Divisionsforeningen Håndbold har besluttet at støtte op om netop den del af projektet, som den tidligere ligatræner Aksel Nørgaard har stablet på benene. Håndbold Spiller Foreningen og Divisionsforeningen står for at indsamle sportstøj, bolde og al andet sportsudstyr, som sendes til Kenya. 
Møbeltransport Danmark sponsorerer opbevaring af det indsamlede frem til afsendelsen af tøj og udstyr.

Hvordan hjælper du?
Det er ganske enkelt at bidrage til projektet, som betyder rigtig meget for de mennesker, det kommer til gode. Det eneste du skal gøre, er at samle det sportsudstyr du ikke kan passe eller som du ikke bruger mere. Når du har samlet sportstøjet i en pose, afleverer du det på klubkontoret i din klub.

Herfra sørger klubben for at tøjet sendes til Idrætshøjskolen i Århus. Du kan aflevere udstyret inden udgangen af 2010.

Kontaktperson på Idrætshøjskolen i Århus:

Aksel Nørgaard - akselnoergaard@ihaarhus.dk
Du kan læse mere om projektet på Facebook: www.facebook.com/event.php?eid=111263148893737 eller på Globetowns hjemmeside www.globetown.dk/dansk/index.php.