Øget konkurrence: Rekordmange får studentereksamen

Flere får en studentereksamen end nogensinde før. Study4Player opfordrer til, at man på trods af elitesporten får færdiggjort sin ungdomsuddannelse.

Nyhed, 23/6-2011

Aldrig er så mange studenter sprunget ud af de danske gymnasier. I alt dimitterer 39.000 unge fra en gymnasial uddannelse i 2011. Det er en stigning på 2.700 studenter i forhold til sidste år. Det viser tal fra UNI•C Statistik & Analyse. Det lægger pres på sportsudøvere, som mangler at få huen på hovedet, inden den videregående uddannelse kan gå i gang.
 
Direktør i STUDY4PLAYER, Rasmus N. Haagensen, uddyber: ”Tallene viser, at konkurrencen bliver skærpet, og at det derfor er ekstra vigtigt at få ungdomsuddannelsen i hus. Det kan være en stor udfordring at skulle samle op på en afbrudt ungdomsuddannelse, når man kommer op sidst i 20'erne og finder ud af, at det måske var meget smart at få taget sig en videregående uddannelse.”
 
”Vi har desværre set en del elitesportsudøvere, der har droppet ud af ungdomsuddannelsen, og siden har fortrudt deres valg,” slutter Rasmus N. Haagensen.
 
Der er ansøgningsfrist til kvote 1 den 5. juli via www.optagelse.dk.
 
Du kan kontakte STUDY4PLAYER for en snak om dine uddannelsesmuligheder på 65 50 22 72.