GOG Svendborg TGI A/S og Lise Knudsen slutter samarbejde

Håndbold Spiller Foreningen har bistået Lise Knudsen.

Pressemeddelelse, 27/3-2008

GOG og Lise Knudsen er blevet enige om at stoppe samarbejdet til sommer.

GOG udtaler:

Vi har i en periode talt med Lise om den situation, at hun ikke har kunnet se frem til så meget spilletid her i GOG. Det har vi nu fået løst til alles tilfredshed. Vi har i GOG været yderst tilfredse med det forhandlingsforløb, der har været og ønsker Lise alt mulig held og lykke fremover.”

Lise Knudsen er ved hjælp fra Håndbold Spiller Foreningen blevet løst fra sin kontrakt med GOG Svendborg TGI. Parterne har haft et par drøftelser, hvor de er blevet enige om at opløse kontraktforholdene.

Jeg fratræder i GOG fordi jeg vil have mere spilletid, og jeg har været rigtig glad for at have Håndbold Spiller Foreningen ved min side i disse forhandlinger. Jeg vil spille håndbold på højeste niveau, og jeg har fortsat ambitioner om at kæmpe mig tilbage på det danske landshold. Derfor ønsker jeg, at skifte til en ny klub, hvor jeg kan få mine ambitioner opfyldt. Jeg har været glad for min tid i GOG, selvom den ikke blev, hvad jeg havde forventet rent håndboldmæssigt. Socialt har jeg fået mange gode venner og er faldet godt til i det sydfynske".

Håndbold Spiller Foreningens formand Torben Vinther udtaler:

Vi har været glade for at kunne hjælpe Lise i hendes bestræbelser for at få opfyldt hendes spillemæssige ambitioner samtidig med, at hun har modtaget en kompensation fra GOG for hendes sidste kontraktår.

"Vi har haft et godt og hurtigt forhandlingsforløb med GOG og vi er glade for at vi i fællesskab kunne komme frem til en tilfredsstillende løsning for alle parter. Vi vil gerne ønske Lise og GOG held og lykke i fremtiden” udtaler Håndbold Spillerforeningens direktør Annelise Vidø.

På vegne af

GOG/Svendborg TGI Håndbold Spiller Foreningen

Arne Buch Annelise Vidø