Herre EM i Serbien er over os

Nu er der kun godt to døgn til at bolden bliver givet op til EM 2012 i herrehåndbold.

Nyhed, 13/1-2012 

Danmark skal i ilden på åbningsdagen, hvor Slovakiet venter og HSF glæder sig til at følge de danske mænd og den spændende slutrunde.

15 mand til Serbien
På baggrund af de mange skader, der har ramt de danske EM-forberedelser, har landstræner Ulrik Wilbek valgt at åbne slutrunden med blot 15 mand, i stedet for de 16, der oprindelig er plads til i truppen. Der mangler således at blive sat navn på den sidste spiller i truppen. Landstræner Ulrik Wilbek har vurderet at hverken Bo Spellerberg eller Lasse Boesen 100 % klar til en hel slutrunde, oven på deres skader, hvorfor begge spillere bliver hjemme i Danmark og holder træningen ved lige. Spellerberg eller Boesen kan senere komme i spil, da spillere kan registreres frem til kl. 11 på en given kampdag. 

Følgende spillere drager lørdag af sted til Beograd:
Målmænd: Niklas Landin og Marcus Cleverly
Fløjspillere: Hans Lindberg, Lasse Svan Hansen, Lars Christiansen og Anders Eggert
Stregspillere: René Toft Hansen og Henrik Toft Hansen
Bagspillere: Kasper Søndergaard, Mads Christiansen, Thomas Mogensen, Rasmus Lauge Schmidt, Mikkel Hansen og Nikolaj Markussen og Kasper Nielsen.

Deltag i TV2s Managerspil og bank dine holdkammerater!
Ved EM i Serbien har TV2 endnu engang lanceret et Managerspil, hvor du har mulighed for at tæve dine holdkammerater. Håndbold Spiller Foreningen har også oprettet en pulje, som vi opfordrer vores medlemmer at tilmelde sig. Klik ind på dette link: https://manager.tv2.dk/ og opret et hold. Tilmeld dig HSFs privatliga.
Liganavn: HSF
Password: danmark

Opret dit hold inden på søndag kl. 17.05 og uddel de tæv som dine holdkammerater fortjener! 

---
Følg os på Facebook.com/Haandboldspiller