Håndbold Spiller Foreningen er tilfreds med DHF Formand Per Rasmussens undskyldning til Kvindelandsholdet i Håndbold gennem tiderne

Håndbold Spiller Foreningen har fulgt debatten om DHFs formand, Per Rasmussens udtalelser, ligesom Karin Mortensen, der er medlem af Håndbold Spiller Foreningens bestyrelse er en af de spillere, der har påpeget det uheldige i Per Rasmussens udtalelser.

Pressemeddelelse, 1/2-2008

Det er dermed med tilfredshed, at Håndbold Spiller Foreningen kan notere sig, at Per Rasmussen undskylder sine uheldige bemærkninger.

I Håndbold Spiller Foreningen er vi stolte af alle de guldmedaljer, som danske håndbold landshold gennem tiderne har hjembragt til Danmark. Alle guldmedaljer har været fantastiske idrætspræstationer. For den enkelte spiller vil den medalje, der netop er vundet altid være uoverstigelig fantastisk.

Håndbold Spiller Foreningen glæder sig til endnu flere medaljer fremover for såvel ungdoms- som senior landshold. Der er et fantastisk potentiale til endnu flere medaljer på såvel herre- som spindesiden. Og vi håber at mange flere spillere får lov til at opleve denne euforiske glæde.

Vi i Håndbold Spiller Foreningen glæder os til at være en del af det hold, der skal være med til at skabe fundamentet til endnu flere medaljer til dansk håndbold fremover.

Med venlig hilsen

Håndbold Spiller Foreningen

Torben Vinther, Formand