Håndbold Spiller Foreningen hjælper Linnea Torstenson

Linnea Torstenson er ved hjælp fra Håndbold Spiller Foreningen blevet løst fra sin kontrakt med GOG Svendborg TGI. Parterne har haft et par drøftelser, hvor de er blevet enige om at opløse kontraktforholdene.

Pressemeddelelse, 23/8-2007

GOG udtaler:

"Vi har i en forholdsvis lang periode løbende været i dialog med Linnea som har haft svære personlige problemer med at tilpasse sig i sine nye rammer i Danmark og dermed integrere sig. Vi er kede af den opståede situation men må ? trods mange tiltag  ? konstatere at situationen desværre er kommet dertil. Vi har i GOG været yderst tilfredse med det forhandlingsforløb, der har været med Håndbold Spiller Foreningen i denne vanskelige sag."

I processen som ligger forud, har Håndbold Spiller Foreningen bistået Linnea Torstensonmed de samtaler der har været mellem hende og GOG. Linnea har blandt andet udtalt:

"Jeg fratræder i GOG fordi jeg ikke trives her.  GOG har behandlet mig godt i den korte tid, jeg har været i klubben. De har gjort alt for at jeg skulle trives og har generelt været meget imødekommende på alle måder. Pigerne på mit hold har også været hjælpsomme og forsøgt at få mig til trives. Det er således ikke forhold i GOG, der gør at jeg nu forlader klubben.

Samtidigt vil jeg sige, at jeg er vældig taknemmelig for, at Håndbold Spiller Foreningen har hjulpet mig, så hurtigt som min situation krævede. De har hele tiden haft god kontakt til mig og har gjort alt hvad de kunne for at hjælpe mig."

 

Håndbold Spiller Foreningen udtaler:

"Linneas situation gjorde, at vi syntes der skulle handles hurtigt og det er der blevet gjort. GOG har gjort utroligt meget for at Linnea skulle trives, men da det ikke lykkedes er vi glade for at vi i fællesskab kunne komme frem til en tilfredsstillende løsning for alle parter. Vi vil gerne ønske Linnea og GOG held og lykke i fremtiden."