Håndbold Spiller Foreningen hjælper SK Aarhus-spillere

SK Aarhus har mandag middag meddelt, at håndbold i Dameligaen er slut. Den skrantende økonomi og forsøg på genoplivning af klubben er slået fejl. 

Pressemeddelelse, 21/11-2011

Så sent som i august måned var Håndbold Spiller Foreningen (HSF) i SK Aarhus for at hjælpe sine medlemmer, da SK Aarhus allerede på det tidspunkt var lukningstruet. Her blev den truende konkurs afværget via et sponsorat og aftaler med spillerne. Dengang lød meddelelsen, at klubben havde økonomi til at gennemføre hele sæsonen. HSF’s direktør Michael Sahl Hansen udtrykker sig i klare vendinger om, at denne meddelelse ikke viste sig at holde vand:

"Det er forfærdeligt synd for spillerne, som har gjort det rigtigt flot i første halvdel af sæsonen. At SK Aarhus allerede inden jul må dreje nøglen om skriger jo til himlen Det er et udtryk for, at SK Aarhus har været styret af nogle folk, der ikke har været deres opgave voksen. Det var ikke det, som spillerne blev lovet, da de på eget initiativ var med til lønnedgangen i sommers. Ansvaret for det her kan kun placeres hos lederne i SK Aarhus."

"SK Aarhus’ behandling af spillerne er under al kritik. Vi taler om spillere, der er lokket til fra udlandet og andre landsdele på falske præmisser. Det første spillerne blev mødt med i sommers var en lønnedgang, for at klubben kunne overleve. End ikke engang den udstrakte hånd fra spillertruppen har fået klubben til at holde længere end til slutningen af november. Det er elendig og uansvarlig ledelse."

"Vi har været i kontakt med SK Aarhus’ spillerrepræsentant og briefet om, hvordan spillerne skal forholde sig. Vi vil snarest muligt sætte et møde op med truppen, så spillerne kan få den nødvendige rådgivning," afslutter Sahl Hansen.