Håndbold Spiller Foreningen jubler over VM holdet

HSF, som forhandler landsholdenes aftale med DHF, jubler også over det danske kvindelandsholds VM-succes i Brasilien.

Pressemeddelelse, 16/12-2011

Damelandsholdets succes i Brasilien er ikke gået ubemærket hen nogen steder i Dannevang, og december måned er, som den plejer, spækket med damehåndbold. Håndbold Spiller Foreningen, som forhandler landsholdenes aftale med DHF, jubler også over pigernes succes i Brasilien. Direktør i Håndbold Spiller Foreningen, Michael Sahl Hansen, udtaler:

- Det er en fantastisk præstation, som pigerne har leveret indtil nu. Selvfølgelig har lodtrækningen været på den heldige side, men pigerne har altså undervejs sat bl.a. Kroatien og Sverige til vægs. Sverige var ikke mange minutter fra at ekspedere Frankrig ud tidligere i turneringen. Den vindermentalitet, som spillerne er i besiddelse af, er prisværdig, og jeg ser det samtidig som et blåstempel af det arbejde, der dagligt bliver leveret ude i klubberne og i forbundet.

- Hele Danmark står på den anden ende i disse dage, og mon ikke at seertallene nærmer sig de to mio. senere i dag, når semifinalen mod Frankrig fløjtes i gang. Der er en enorm interesse for damelandsholdet, og der er ingen tvivl om, at holdets markedsværdi er steget under VM slutrunden. Der må være mange virksomheder, som gerne vil forbindes med den udstråling og vindermentalitet, som pigerne leverer. Samtidig tror jeg, der står en masse nye unge håndboldspillere klar i januar og vil være den nye Christina P, Trine Troelsen eller Ann Grete Nørgaard. Så dansk damehåndbold vil helt sikkert mærke et løft af den flotte præstation, og det får forhåbenligt flere folk ud i hallerne, når den hjemlige turnering genoptages i januar. Det her hold har virkeligt fortjent at få en medalje med hjem, og det bliver spændende at følge de næste par kampe.