Håndbold Spiller Foreningen optaget i LO

I dag er Håndbold Spiller Foreningen blevet optaget i LO. Optagelsen modtages med glæde i LO, som ser frem til et godt samarbejde og byder Håndbold Spiller Foreningen velkommen til et stærkt fagligt fællesskab.

Pressemeddelelse, 27/5-2011

"Vi er meget glade for, at Håndbold Spiller Foreningen nu er optaget i LO. Vi glæder os til at byde dem velkommen og starte et godt samarbejde," siger LO’s formand Harald Børsting

Håndbold Spiller Foreningen har knap 500 medlemmer og organiserer en række professionelle og amatør håndboldspillere.

"Vi er interesseret i det stærke og faglige fællesskab, som LO kan tilbyde. I Håndbold Spiller Foreningen organiserer vi sportsudøvere, som generelt er ansat på andre vilkår end almindelige lønmodtagere. For at sikre vores medlemmers interesser har vi brug for et stærkt kollektiv som LO, og vi glæder os til det konstruktive og givende samarbejde vi skal i gang med," siger direktør for Håndbold Spiller Foreningen Michael Sahl Hansen.

For yderligere information kontakt kommunikationskonsulent i LO, Stine Luise Hansen på tlf: 2335 8370 eller direktør for Håndbold Spiller Foreningen Michael Sahl Hansen på tlf: 4018 7510.