Håndbold Spiller Foreningen på agentmarkedet

Håndbold Spiller Foreningen har indgået et samarbejde med Søren Herskind, hvor denne bliver tilknyttet Håndbold Spiller Foreningen som spilleragent. Agentvirksomheden drives under navnet HSF Player Agency.

Pressemeddelelse, 8/1-2007

Formålet med samarbejdet er, at Håndbold Spiller Foreningen vil tilbyde sine medlemmer et troværdigt og sikkert alternativ på agentmarkedet, hvor spilleren kan have fuld tillid til, at alene spillernes interesser har indflydelse på rådgivningen.

Der er ikke på nuværende tidspunkt regler for agentvirksomhed på håndboldområdet. Håndbold Spiller Foreningen vil arbejde for at området bliver reguleret til gavn for spillerne. Indtil dette er sket, vil HSF Player Agency følge best practice fra de eksisterende regler på fodboldområdet.

Udover sin egen indgående viden til markedet, vil Søren Herskind kunne trække på den know-how, som Håndbold Spiller Foreningens sekretariat og rådgivningsteam har på området, hvorfor agentvirksomheden vil kunne tilbyde HSF?s medlemmer et unikt produkt.

Agent med CV'et i orden
Søren Herskind har tidligere været ansat i Håndbold Spiller Foreningens sekretariat i ca. 3 år. Søren Herskind har derudover været sportschef i FCK Håndbold i 1,5 år og forhandlet spillerkontrakter fra klubbens side af skrivebordet. Han har endvidere læst HD i afsætning.

"Jeg glæder mig utrolig meget til denne udfordring og til at sikre spillerne gode og trygge vilkår både hvad løn angår, men så sandelig også hvad angår de små ting, der er vigtige for at få dagligdagen til at hænge sammen. Med det setup vi har skabt, har HSF's medlemmer nu et alternativ på agentmarkedet, hvori der er sikkerhed for at deres interesser varetages på bedste vis", udtaler Søren Herskind.

"Søren Herskind er et kendt ansigt i håndboldens verden og en person, der har en stor troværdighed og er kendt for en høj faglighed, og det er derfor med stor glæde, at vi nu kan præsentere Søren Herskind som vores nye spilleragent" udtaler Håndbold Spiller Foreningens bestyrelsesmedlem Rikke Schmidt.

Håndbold Spiller Foreningens andre tilbud
Udover agentvirksomheden tilbyder Håndbold Spiller Foreningen også gratis kontraktforhandling til de spillere, der måtte have fundet en klub selv og som gerne vil have hjælp til selve forhandlingen med klubben. Denne kontraktforhandling vil ligeledes primært foretages af Søren Herskind, men også sekretariatets medarbejdere kan benyttes hertil. Det skal oplyses, at det nærmere koncept vil blive udviklet over den kommende periode og blive et tema på Håndbold Spiller Foreningens repræsentantskabsmøde til sommer.

"Med denne samlede aftale med Søren Herskind har vi nu mulighed for at tilbyde samtlige håndboldspillere - høj som lav - i ligaerne og 1. divisionerne en kompetent og tryg hjælp til kontraktindgåelse. Det har været afgørende for vores valg af agent, at vi har haft mulighed for at sikre alle vores medlemmer en endnu bedre rådgivning end den, de får i dag" udtaler Annelise Vidø, direktør i Håndbold Spiller Foreningen.

For yderligere information kan du kontakte:

Søren Herskind                                                 
HSF Player Agency

Mobil: 41281771

Annelise Vidø
Direktør i Håndbold Spiller Foreningen
Mobil: 51351905