Håndbold Spiller Foreningen tilbyder nu A-kasse til sine medlemmer

Håndbold Spiller Foreningen kan for fremtiden tilbyde sine medlemmer mulighed for at blive optaget i Dansk Metals A-kasse. Det er gode nyheder for spillere, der går ledige, da de får mulighed for at modtage dagpenge.

Pressemeddelelse, 5/6-2012

Det nye samarbejde mellem Dansk Metal og Håndbold Spiller Foreningen vækker stor glæde hos Håndbold Spiller Foreningens direktør, Michael Sahl Hansen, der opfordrer spillerne til at melde sig ind, så de er bedre sikret, hvis de en dag står uden arbejde:
 
- Det er et unikt tilbud til vores medlemmer, at de nu har mulighed for at blive medlem af en A-kasse. Vi sætter stor pris på, at det i samarbejde med Dansk Metal er lykkedes, at indgå en attraktiv aftale, som vil komme mange af vores medlemmer til gode. Det er vigtigt, at vores medlemmer er medlem af en velfungerende A-kasse, som den Dansk Metal tilbyder, så de har et sikkerhedsnet, hvis de en dag står uden job. 
 
Fakta om A-kasse tilbuddet
For at kunne få udbetalt dagpenge, er der en række betingelser, som skal være opfyldt:

Du skal have været medlem af en A-kasse i mindst ét år. Det betyder, at du skal melde dig ind inden den 30. juni 2012, hvis du vil dækkes ind efter evt. kontraktudløb 30. juni 2013.

  • Du skal som fuldtidsforsikret have haft mindst 1.924 timers arbejde inden for de seneste tre år, mens du har været medlem af A-kassen. Deltidsforsikrede skal have haft mindst 1.258 timers arbejde. Er du kontraktansat, vil vi se på indholdet af din kontrakt når vi skal vurdere, om du opfylder beskæftigelseskravet
  • Du skal være tilmeldt jobcenteret via www.jobnet.dk
  • Du skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet
  • Du skal have bopæl og opholde dig i Danmark. Bemærk, at der er særlige regler, hvis du bor eller arbejder i et andet land
  • Kontingentet er kr. 467,50 pr. måned i 2012 for fuldtidsforsikrede. Eventuelt efterlønsbidrag er på kr. 460,00 ligeledes pr. måned.

Læs mere her. http://www.haandboldspiller.dk/viewpage.jsp?id=1002
 
Kontakt:
Kresten Blæsild, spillerrådgiver, kresten.blaesild@haandboldspiller.dk
 
Metal A-kasse, 33 63 24 40 (Taastrup-afdeling) eller 33 63 20 50 (Århus-afdeling)