HSF rådgiver har formuleret sig lidt klodset

- Men alle skatteregler er iagttaget og HSF garanterer tryghed for medlemmer.

Pressemeddelelse, 10/9-2009

Ekstra Bladet er kommet i besiddelse af en fortrolig mailkorrespondance om en Slagelse spillers kontraktforhandling og ansættelsesvilkår. På baggrund af spørgsmål fra Ekstra Bladet har jeg gennemgået den pågældende sag og kan med tilfredshed konstatere, at kontrakten der er indgået mellem spilleren og Slagelse FH opfylder skattereglerne til punkt og prikke.

Desværre er Thomas Brønd, HSF´s kontraktforhandler, sent om natten i et svar i en mailstreng kommet til at formulere sig uhensigtsmæssigt. Mailstrengen starter med, at Slagelse FH skriver: Del af lønnen kan udbetales via 60 dages reglen således....., og denne fejlagtige formulering er Thomas Brønd kommet til at bygge videre på i mailkorrespondancen. Formuleringen er selvfølgelig rettet, inden den endelige kontrakt blev indgået, og hensigten bag Thomas´ rådgivning er og har altid været at overholde reglerne. Hvilket den færdige kontrakt er et tydeligt eksempel på.

I sidste ende er det altid arbejdsgiveren, der har ansvaret for, om der bliver udbetalt korrekt vederlag til en spiller, herunder om skattereglerne overholdes. Selvfølgelig skal HSF´s rådgivning ligeledes være i overensstemmelse med skattelovgivningen, og det er jeg helt tryg ved, at den er.

Med venlig hilsen

Håndbold Spiller Foreningen

Torben Vinther, Formand