I aften skydes de to håndboldligaer i gang

Oven på en travl og spændende sommer der bød på både dansk OL deltagelse og VM Guld til U18 pigerne, er det i aften, at både Herre- og Dameligaen fløjtes i gang, når Team Tvis Holstebro og Aalborg DH kl. 18.45 spiller sæsonens første kamp.

Nyhed, 5/9-2012

Det bliver spændende at følge om Aalborg DH har rystet sidste sæsons økonomiske problemer af sig. Der venter i hvert fald en svær udekamp for Hajerne fra Aalborg DH mod sidste sæsons positive overraskelse Team Tvis Holstebro. Mestrene fra Randers HK indleder sæsonen hjemme mod Team Esbjerg, der er hårdt ramt af skader op til premieren.

Klokken 20:45 transmitterer TV2Sport direkte fra herrekampen mellem Team Tvis Holstebro og Århus Håndbold. Et Team Tvis Holstebro hold, der har skiftet ud på mange pladser, tager imod Århus Håndbolds garvede tropper. Her venter unægtelig et tæt og spændende opgør i en af landets flotteste arenaer. Spændende bliver det også at følge første kamp for den nye håndboldsatsning, som officielt fortsat bærer navnet KIF Kolding. Holdet møder i første runde Skanderborg Håndbold, som har mange unge spændende spillere i folden.

Der er i det hele taget lagt op til en spændende og seværdig start på begge ligaer, som i år ser ud til at blive uhyre jævnbyrdige, hvor mange hold kan blande sig i kampen om medaljerne. Mange nye spændende danske talenter og udenlandske profiler vil være med til at sætte ekstra kulør på de to ligaer.

Første runde i dameligaen ser ud som følger:

Team Tvis Holstebro - Aalborg DH
Skive fH - SønderjyskeE 
FIF - KIF Vejen
Randers HK - Team Esbjerg 
HC Odense - FC Midtjylland
Slagelse - Viborg HK

Første runde i herreligaen ser ud som følger:

Skjern Håndbold - TMS Ringsted
SønderjyskE - Mors-Thy Håndbold
Nordsjælland Håndbold - Viborg HK
Ribe-Esbjerg HH - Bjerringbro-Silkeborg
Aalborg Håndbold - Skive fH 
Skanderborg Håndbold - KIF Kolding
Team Tvis Holstebro - Århus Håndbold