Jan Boye er død

Jans død efterlader os alle i en tilstand af dyb sorg. Vi sender vores varmeste tanker og medfølelse til Jans nærmeste familie, venner og Dansk Håndbold Forbund, udtaler Håndbold Spiller Foreningens direktør Michael Sahl Hansen.

Nyhed, 24/10-2011

Det er med stor sorg, at vi modtog beskeden om, at Dansk Håndbold Forbunds formand Jan Boye er død, 15 dage efter Jan Boye faldt om med en hjerneblødning til et møde i København. Jan Boye blev 49 år gammel.

Jan var en respekteret og yderst vellidt mand i alle de kredse, han færdedes. Og Jan færdedes i rigtigt mange kredse. Topdommer i en lang årrække, borgmester i Odense og senest formand for Dansk Håndbold Forbund er blot nogle af de områder, hvor Jan nåede at placere sit solide fodaftryk og gøre en forskel.

Jan var et forbillede for mange dommere i dansk og international tophåndbold, ligesom Jan på sin sympatiske væremåde allerede havde vundet alles hjerter i sit alt for korte virke som formand for Dansk Håndbold Forbund.

"Jans død kommer som et kæmpe chok, og efterlader os alle i en tilstand af dyb sorg. Det er ikke til at begribe, at en af de største personligheder i dansk håndbold er revet væk fra os i en alder af blot 49 år. Vi sender vores varmeste tanker og medfølelse til Jans nærmeste familie, venner og Dansk Håndbold Forbund," udtaler Håndbold Spiller Foreningens direktør Michael Sahl Hansen.

Æret være Jan Boyes minde.