Kia Motors Årets Danske Kvindelige 1.divisionsspiller i 2008/2009

KIA Motors Årets Danske Kvindelige1 divisionsspiller bliver hædret i forbindelse med kampen mellem FCK og Bjerringbro - Silkeborg den 17. maj 2009. Vinderen får overrakt blomster og pokal af Annelise Vidø, Direktør i Håndbold Spiller Foreningen og et billede overrakt af Trine Krastrup fra Kia Motors.

Pressemeddelelse, 17/5-2009

Årets Danske Kvindelige 1 divisionsspiller 2008/2009 præsenteret i fællesskab med KIA MOTORS er:

Kristina Kristiansen, Team Tvis Holstebro

Kristina siger om sæsonen: Det har været en dejlig sæson, hvor jeg har fået en del mere spilletid end det første år jeg var i Team Tvis Holstebro. Vi har spillet godt sammen som et hold så det har været perfekt.


Jeg er rigtig glad for at blive kåret og det betyder meget at andre spillere synes, man har gjort det godt siger Kristina om kåringen.

Håndboldmæssigt er min ambition at vi bliver i ligaen med Team Tvis Holstebro og spille imod de gode hold i liga, hvor man kommer til at udvikle sig. På længere sigt er ønsket at spille på A-landsholdet! siger Kristina om ambitionerne.

 
Håndbold Spiller Foreningen ønsker Kristina tillykke!

Fakta Kristina Kristiansen, Team Tvis Holstebro
Alder: 19 år
Højde:165 cm
Vægt: 61 kg
Kampe og mål i 2008/09: 28 kampe og 161 mål
Tidligere klubber: Roar HK / Roskilde.

Landskampe:

Y-landskampe: 35  
U-landskampe: 32 
Udviklingslandsholdet 7 
A–landskampe 1,

Vundne titler:

Ungdoms OL Bronze
1 VM Guld, 1 VM Sølv
2 EM Guld

Baggrund for kåringen

Spillernes officielle kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske håndboldspillere og for de danske håndboldspillere og håndboldspillerne i de danske ligaer.
Det er Håndbold Spiller Foreningen, der har forestået afstemning blandt spillerne i den danske Dame Liga, 1. division og de udlandsprofessionelle.