Kia Motors Årets Danske Kvindelige 1. divisionsspiller i 2009/2010 er kåret

KIA Motors Årets Danske Kvindelige 1 divisionsspiller blev hædret 6/5 2010 i forbindelse med kampen mellem KIF Vejen og Buductnost.

Pressemeddelelse, 5/5-2010

Bestyrelsesmedlemmer i Håndbold Spiller Foreningen Lene Lund Høy Karlsen og Bo Spellerberg overrakte pokal og blomster og Lene Mejdal Iversen overrakte et billede på vegne af Kia Motors.

Årets Danske Kvindelige 1. divisionsspiller 2009/2010 præsenteret i fællesskab med KIA MOTORS er:

Mette Gravholt, Roskilde Håndbold

Mette siger om sæsonen og kåringen: Min sæson har været rigtig god rent personligt. Jeg og vi har haft det rigtig godt på holdet og præsteret stabilt i løbet af året. Vores hold har haft en vild sæson for ingen troede på os i forhold til oprykningen, men vi har selv troet på det hele vejen og det lykkedes. Det har været en rigtig fed sæson for holdet både på og uden for banen. Jeg blev meget glad, da jeg fik beskeden om, at jeg var blevet årets spiller i 1. division og er specielt stolt af, at det er alle de andre spillere, der har ment, jeg har gjort det godt.

Om fremtiden og livet uden for håndboldbanen siger Mette:
Jeg glæder mig til at spille for Team Tvis Holstebro til næste år og til at spille ligahåndbold for et rimeligt etableret hold. Samtidigt bliver jeg færdig som skolelærer til sommer, så glæder mig også til at komme ud og arbejde med ungerne. Jeg håber at kunne bruge min uddannelse sammen med min baggrund som håndboldspiller til at arbejde på en idrætsefterskole engang.

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Mette tillykke!

 

Baggrund for kåringen

Spillernes officielle kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske håndboldspillere, for de danske håndboldspillere og håndboldspillerne i de danske ligaer.
Det er Håndbold Spiller Foreningen, der har forestået afstemning blandt spillerne i den danske Herre Liga, 1. division og de udlandsprofessionelle.
Årets Danske Kvindlige 1. divisionsspiller er en titel, Håndbold Spiller Foreningen indførte i sæsonen 2006/2007.