Kia Motors Årets Danske Kvindelige Håndboldtalent i 2009/2010

Pressemeddelelse, 23/4-2010

Opdateret: Se kåringen.

Du kan se KIF Koldings optagelse af kåringen her

KIA Motors Årets Danske Kvindelige Talent blev hædret i dag i forbindelse med kampen mellem KIF Vejen og Viborg HK. Bestyrelsesmedlemmer i Håndbold Spiller Foreningen Lene Lund Høy Karlsen og Bo Spellerberg overrakte pokal og blomster og Mogens Lyngsø overrakte et billede på vegne af Kia Motors.

Årets Danske Kvindelige Talent 2009/2010 præsenteret i fællesskab med KIA MOTORS er:

Kristina Kristiansen, Team Tvis Holstebro

Kristina siger om sæsonen og kåringen: 
Det har alt i alt været en super god sæson. Det er vores første år i ligaen og så bliver vi nr. 8! Personligt er det gået rigtig godt og jeg er glad for at jeg har fået bevist overfor mig selv, at jeg kan være med på højeste plan, men det er ligeså meget mine holdkammeraters fortjeneste.
 Jeg sad og var i gang med at skrive opgave, da jeg fik beskeden om kåringen og jeg blev utrolig glad og hoppede rundt!


Med hensyn til den håndboldmæssige fremtid og livet uden for banen siger Kristina:
Jeg har stadig en sæson mere i Team Tvis Holstebro, hvilke jeg ser meget frem til og jeg glæder mig egentligt bare til at spille en masse håndbold. Ved siden af håndbold er jeg elev i Sportigan i Holstebro hvorfra jeg bliver færdigudlært til sommer. En dag kunne jeg godt tænke mig at have min egen sports butik som skal hedde 'Mulles sports bix”!!

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Kristina tillykke!

 

Baggrund for kåringen
Spillernes officielle kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske håndboldspillere og for de danske håndboldspillere og håndboldspillerne i de danske ligaer.

Det er Håndbold Spiller Foreningen, der har forestået afstemning blandt spillerne i den danske Dame Liga, 1. division og de udlandsprofessionelle.

Årets Danske Kvindelige Håndboldtalent er en titel, Håndbold Spiller Foreningen indførte i sæsonen 2006/2007.