Kia Motors Årets Danske Mandlige 1 divisionsspiller i 2009/2010 er kåret

KIA Motors Årets Danske Mandlige 1 divisionsspiller blev her til aften hædret i forbindelse med kampen mellem Viborg HK og KIF Vejen. Håndbold Spiller Foreningen står for kåringen i samarbejde med Kia Motors.

Pressemeddelelse, 14/4-2010

Bestyrelsesmedlem i Håndbold Spiller Foreningens Lene Lund Høy Karlsen overrakte pokal og blomster og Thomas Bjerg overrakte et billede på vegne af Kia Motors.

Årets Danske Mandlige1. divisionsspiller 2009/2010 præsenteret i fællesskab med KIA MOTORS er:

Søren Stoklund, Odder Håndbold

Søren siger om sæsonen og kåringen: Det har været en lidt blandet sæson. Personligt har min sæson ikke været lige så god som sidste år, idet jeg har været lidt mere plaget af småskavanker i denne sæson end sidste sæson. Vi har som hold også haft en lidt blandet sæson, men i betragtning af vores skadessituation i klubben synes jeg, vi har gjort en udmærket figur. Vi er stadig et hold med et meget højt topniveau, men også et hold med et meget meget lavt bundniveau. 
Derfor blev jeg også meget glad og noget overrasket over denne kåring. Der er kommet rigtig mange gode spillere i 1. division og jeg synes, der har været mange spillere om buddet til at blive årets spiller i 1. division.

Om livet uden for håndboldbanen siger Søren:
Ved siden af håndbolden studerer jeg økonomi på universitetet, og har et projektarbejde hos statens indkøb som ekstern konsulent for alle ministerier og statslige organisationers medieovervågning i Danmark.
Ellers bruger jeg lidt tid på min håndboldhjemmeside www.haandboldsporten.dk, som jeg har sammen med Bo Spellerberg, hvor vi prøver at skabe et overblik over alle håndboldnyhederne i de danske medier.
Mit drømmejob ville nok være, hvis jeg kunne udnytte nogle af de værktøjer, som jeg får gennem min uddannelse i en virksomhed indenfor sportsverdenen.

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Søren tillykke!


Baggrund for kåringen
Spillernes officielle kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske håndboldspillere, for de danske håndboldspillere og håndboldspillerne i de danske ligaer.

Det er Håndbold Spiller Foreningen, der har forestået afstemning blandt spillerne i den danske Herre Liga, 1. division og de udlandsprofessionelle.

Årets Danske Mandlige 1. divisionsspiller er en titel, Håndbold Spiller Foreningen indførte i sæsonen 2006/2007.