Kia Motors Årets Mandlige Håndboldtalent 2009/2010

KIA Motors Årets Danske Mandlige Talent 2009/2010 blev hædret blev hædret 6/5 2010 i forbindelse med kampen mellem KIF Vejen og Buductnost.

Pressemeddelelse, 5/5-2010

Bestyrelsesmedlemmer i Håndbold Spiller Foreningen Lene Lund Høy Karlsen og Bo Spellerberg overrakte pokal og blomster og Lene Mejdal Iversen overrakte et billede på vegne af Kia Motors.

Årets Danske Mandlige Talent 2009/2010 præsenteret i fællesskab med KIA MOTORS er:

Nikolaj Markussen, Nordsjælland Håndbold

Nikolaj siger om sæsonen og kåringen: "Jeg har haft en rigtig god sæson, hvor jeg også har fået en masse ansvar i begge ender af banen og så har det generelt været en god sæson for Nordsjælland Håndbold. Vi slutter på en 5. plads i ligaens grundspil, hvilket er en kæmpe præstation af vores lille klub.
Jeg er meget stolt og glad over kåringen, da det er en kollegaer/modstandere, der har stemt. Det er et skulderklap fra alle mine kollegaer, så det gør det helt specielt."
 
Med hensyn til fremtiden siger Nikolaj:
"Jeg spiller en sæson mere i Nordsjælland Håndbold, inden jeg skifter til Ciudad Real på en 4 årig aftale. Jeg håber, vi i Nordsjælland Håndbold kan bevare de spillere, som har gjort de så fremragende i år. Jeg personligt har udviklet mig meget med Henrik Kronborg som træner, så jeg regner med, at det sidste år med Kronborg som træner kan gøre mig klar til Ciudad Real. 
Jeg glæder mig til at komme til Spanien og spille for Ciudad Real. Det bliver super fedt at spille med om det spanske mesterskab og Champions League."

Håndbold Spiller Foreningen ønsker Nikolaj tillykke!

 

Baggrund for kåringen

Spillernes officielle kåringer er den traditionsrige prisuddeling, hvor afstemningen foretages af de danske håndboldspillere og for de danske håndboldspillere og håndboldspillerne i de danske ligaer.

Det er Håndbold Spiller Foreningen, der har forestået afstemning blandt spillerne i den danske Herre Liga, 1. division og de udlandsprofessionelle.

Årets Danske Mandlige Håndboldtalent er en titel, Håndbold Spiller Foreningen indførte i sæsonen 2006/2007.