Kommentar til DIFs formand

I forbindelse med DIFs årsmøde udtalte DIFs formand Niels Nygaard sig om den afsluttede konflikt mellem DHF og damelandsholdsspillerne.

Pressemeddelelse, 7/5-2011

Håndbold Spiller Foreningens direktør Michael Sahl Hansen har følgende kommentarer til Niels Nygaards udtalelser:

"DIFs formand har tydeligvis ikke forstået, at konflikten omkring kvindelandsholdet er løst til alles tilfredshed. Der er etableret en balanceret og langsigtet aftale for både herrelandsholdet og kvindelandsholdet, som peger fremad for dansk håndbold."

"Jeg syntes det er grotesk, at DIFs formand er så dårligt orienteret om denne sags indhold og løsning, som han tydeligvis er."

"Det er helt uacceptabelt, at DIFs formand forsøger at puste til en ild, som er slukket. Ikke mindst i en tid, hvor pigerne arbejder på at hele de sår konflikten gav, og i en tid, hvor to ultra vigtige VM-kvalifikationskampe imod Polen står for døren", fortsætter Michael Sahl Hansen.

"Samtidig kan det under mig, at DIFs formand på et tidspunkt under konflikten meldte sig som mægler. DIFs formands synspunkter hører til i den mest rabiate ende af de synspunkter, som vi har hørt på endnu. Ikke det bedste udgangspunkt for en mæglerrolle!"

"Det lader til at DIF tilsyneladende er meget langt væk fra eliteidrættens virkelighed. Det er betryggende, at vi har Team Danmark til at varetage denne opgave", udtaler Håndbold Spiller Foreningens direktør.
 
"Vi vil på mandag invitere Niels Nygaard til et møde med deltagelse af ledere fra DHF, Team Danmark og Håndbold Spiller Foreningen. Det er væsentligt for os, at DIFs formand bliver bedre orienteret end det er tilfældet. Kun i dialog kan man få forståelse for hinandens synspunkter", afslutter Michael Sahl Hansen.