Mia Falk stopper i Randers HK

Håndbold Spiller Foreningen har assisteret Mia Falk.

Pressemeddelelse, 18/5-2009

Mia Falk har efter en skade desværre så store fysiske problemer, at hun ikke foreløbigt kan genoptage håndboldkarrieren, hvorfor parterne er enedes om en aftale, hvorefter Mia Falk kan få ro til at få bugt med hendes skade.

Håndbold Spiller Foreningen har assisteret Mia Falk i forbindelse med indgåelsen af denne aftale, ligesom Håndbold Spiller Foreningen varetager Mia Falks forsikrings- og arbejdsskadesager.

Jeg er meget ulykkelig over, at et simpelt slag i hovedet i en kamp, har fået så store konsekvenser for mit håndboldspil. Men det bedste for mig her og nu er at komme på afstand af håndbolden og få ro til at komme mig over skaden. Jeg er meget taknemmelig for, at Håndbold Spiller Foreningen og Randers HK så hurtigt og smertefrit har kunnet mødes om en aftale, så jeg kan komme videre. Jeg håber alt godt for Randers HK i sæsonerne fremover, udtaler Mia Falk.

Vi er også frygtelig kede af det på Mia´s vegne udtaler Henrik Mortensen, direktør i Randers HK. Vi havde håbet, at Mia kunne fortsætte sit stærke håndboldspil for Randers HK og det danske landshold, og vi håber, at det kan evt. ske på et senere tidspunkt, når Mia forhåbentlig er helt frisk igen fortsætter Henrik Mortensen.

Med venlig hilsen

Håndbold Spiller Foreningen