Michael Sahl Hansen ny direktør i Håndbold Spiller Foreningen

Håndbold Spiller Foreningen har ansat Michael Sahl Hansen som direktør. 32-årige Michael Sahl Hansen afløser foreningens nuværende direktør, Annelise Vidø, som har valgt at søge nye udfordringer.

Pressemeddelelse, 17/3-2010

Michael Sahl Hansen er uddannet cand.merc. i økonomisk markedsføring og kommer fra en stilling inden for marketing og håndbold i PARKEN Sport & Entertainment. Michael Sahl Hansens aktive håndboldkarriere foregår i øjeblikket hos 1. divisionsklubben AG Håndbold.

Formand Torben Vinther:
Han har den rigtige håndboldmæssige og uddannelsesmæssige baggrund. Han er en vellidt og kendt person, der kommer helt frisk fra miljøet. Vi er meget glade for at have ansat Michael Sahl Hansen og har store forventninger til samarbejdet. Vi er sikre på, at han bliver en god direktør.

Michael Sahl Hansen:
Det bliver en kæmpe udfordring, og jeg ser frem til at arbejde med at få endnu bedre vilkår for spillerne. Nu hvor min aktive karriere er ved at gå på hæld, så vil jeg rigtig gerne blive i håndboldmiljøet. Jeg glæder mig til at komme i gang og lægge en indsats i foreningen, som også tidligere har hjulpet mig som spiller.

Fakta om Michael Sahl Hansen:
- 32 år
- uddannet cand.merc. i økonomisk markedsføring
- professionel håndboldkarriere i FIF, FCK Håndbold og AG Håndbold
- 24 Y-landskampe og 13 U-landskampe

For yderligere informationer:
Michael Sahl Hansen, 40 18 75 10
Torben Vinther, 20 21 00 11

Med venlig hilsen

Håndbold Spiller Foreningen