Mikkel Hansen Årets Landsholdsspiller

For tredje gang på fire sæsoner kåres Mikkel Hansen som Årets Mandlige Landsholdsspiller.

Pressemeddelelse, 1/7-2012

Tidligere på året blev Mikkel Hansen i en afstemning foretaget af det internationale håndbold forbund, IHF, kåret som verdens bedste mandlige håndboldspiller, så det kan næppe karakteriseres som den store overraskelse, at han også i sæsonen 2011/12 er blevet  kåret som ”Årets Landsholdsspiller” i Danmark.

Afstemningen, som er forestået af Håndbold Spiller Foreningen, Dansk Håndbold Forbund og landsholdets samarbejdspartner, Totalkredit, har samtlige spillere i ligaen, 1. division og de danske udlandsprofessionelle som stemmeberettigede, og Mikkel Hansen blev hædret i forbindelse med det danske herrelandsholds testkamp i Sønderborg mod et udvalgt ligahold søndag aften.

I sin tale til Mikkel Hansen, sagde administrerende direktør i Totalkredit, Troels Bülow-Olsen blandt andet:

”Det at vinde anerkendelse fra ens kolleger, er vel det største, der kan overgå en. De ved nemlig om nogen, hvad det kræver at være med i den absolutte top. At levere hver eneste gang, man er på banen og at bevare sine store individuelle færdigheder samtidig med, at man indgår som en uvurderlig brik i kollektivet.

Også uden for banen stilles der enorme krav til dig – og du tackler den massive interesse med fantastisk stil og klasse: Altid nobel i din optræden, altid ydmyg og beskeden og altid parat til at give den lille autograf og stille op til det lille billede, der giver dine titusindvis af tilhængere en uforglemmelig oplevelse.

Mikkel, du er en pryd for det danske landshold – ja, jeg vil gå så vidt som til at sige: Du er en pryd for Danmark.”

Det er tredje gang på fire sæsoner, Mikkel Hansen kåres som ”Årets Landsholdsspiller.” Kun i sæsonen 2009/10 gik hæderen til en anden, nemlig til Anders Eggert.