Mikkel Hansen årets landsholdsspiller

Årets mandlige landsholdsspiller, blev i weekenden kåret i forbindelse med EM-kvalifikationskampen i Ballerup Super Arena.

Pressemeddelelse, 14/6-2011
                                                                        
Topscorer ved januar måneds VM i Sverige, et stabilt og usædvanligt højt niveau på landsholdet sæsonen igennem samt væsentlige aktier i, at AG København i maj måned for øjnene af 36.000 tilskuere kunne hjemføre klubbens første danske mesterskab uden for alvor at være truet.

Ja, så er man vel nærmest selvskrevet til at blive kåret som Årets Landsholdsspiller 2010/2011.

Navnet er naturligvis Mikkel Hansen og i forbindelse med søndagens EM-kvalifikationskamp i Ballerup Super Arena blev den 23-årige bagspiller behørigt hyldet af publikum, da han fik overrakt prisen og en flot gave af Troels Bülow-Olsen, direktør for herrernes nye hovedsponsor og samarbejdspartner Totalkredit, og direktør for Håndbold Spiller Foreningen, Michael Sahl Hansen, samt DHFs næstformand Per Bertelsen. 

Mikkel Hansen har efter hjemkomsten fra sit ophold i FC Barcelona vist, at han er den måske væsentligste spiller i den ambitiøse satsning, de danske mestre fra AG København har indladt sig på i forhold til at få et dansk klubhold etableret i den absolutte verdenselite som fast deltager ved EHF’s Final 4 stævner, der jo afgør håndboldens fornemste klubturnering, Champions League.

Og på det danske landshold er det også Mikkel Hansens navn, der står centralt placeret, når landstræner Ulrik Wilbek skal føre mandskabet mod nye højder – ikke mindst i forhold til OL i London 2012 og EM på hjemmebane 2014.

Til den tid vil Mikkel Hansen blot være 26 år gammel, og såfremt hans udvikling fortsætter med samme eksplosive fart som hidtil, vil han i adskillige år fremover være at finde blandt de absolut bedste mandlige håndboldspillere i verden.

Det har et stort flertal af spillerne i Jack & Jones Ligaen, 1. division samt de udlandsprofessionelle danske spillere naturligvis indset for længst, så derfor har Mikkel Hansen fået et overvældende flertal af stemmerne, da de skulle afgøre, hvem der er Årets Landsholdsspiller 2010/2011.

Tillykke til Mikkel Hansen!