Ny direktør i Håndbold Spiller Foreningen

Håndbold Spiller Foreningen har ansat Annelise Vidø som ny direktør i foreningen.

Pressemeddelelse, 24/10-2006
Annelise Vidø opnåede 11 A-landskampe for Danmark og har spillet ligahåndbold for bl.a. Rødovre, Ikast/Bording EH, FIF og Horsens inden hun indstillede sin håndboldmæssige karriere. Annelise har arbejdet en årrække som advokat med speciale i ansættelses- og arbejdsret samt sportsret. Annelise har været medlem af foreningens bestyrelse siden foreningen blev grundlagt i 1997.
 
Annelise afløser Josephine Touray, der er fratrådt stillingen grundet et ønske om at koncentrere sig om sin håndboldmæssige karriere.
 
- Vi glæder os til samarbejdet med Annelise og er overbevist om, at hun, i kraft af sit store kendskab til håndboldsporten samt hendes juridiske baggrund, er den helt rigtige profil til at fortsætte foreningens arbejde og bringe foreningen videre til glæde for alle elitehåndboldspillere, udtaler Torsten Laen, der, udover at passe karrieren i GOG/Svendborg TGI og på landsholdet, er formand for Håndbold Spiller Foreningens bestyrelse.
 
- Håndboldspillere får løbende behov for kompetent rådgivning i stadig flere forskellige sammenhænge, og vi skal have styrket Håndbold Spiller Foreningens position yderligere. I den forbindelse har jeg en klar forventning om at jeg med mine kompetencer kan være med til at løfte foreningen op på et højere niveau. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med dette arbejde, hvor jeg nu i forhold til mit medlemskab af bestyrelsen kan kaste min energi 100% ind i arbejdet. I den forbindelse glæder jeg mig meget til samarbejdet med Kresten Blæsild, der ligeledes er fuldtidsansat i foreningen
siger Annelise Vidø.
 
For yderligere oplysninger kontakt:
 
Formand
Torsten Laen
Mobil: 23 23 84 64
 
Direktør
Annelise Vidø
Mobil: 51 35 19 05
 
Med venlig hilsen
 
Håndbold Spiller Foreningen