Ny formand for Håndbold Spiller Foreningen

Tilbage i juni 2010 overtog Morten Krampau hvervet som formand for Håndbold Spiller Foreningen. Men efter en familieforøgelse ønskede Morten at træde tilbage, bruge mere tid på sin familie, og lade friske kræfter komme til styrpinden i HSF.  Han er rigtig glad for sin tid som formand:

Pressemeddelelse, 4/4-2012
 
- Jeg synes det har været en ære at være formand for håndboldspillerne i Danmark. Og jeg vil gerne benytte muligheden for at takke for min tid som formand, og ønske Lean alt mulig held og lykke i hans virke som formand for Håndbold Spiller Foreningen.
 
Den nyudnævnte formand, Lean Bach-Nielsen glæder sig til arbejdet i spillernes fagforening:
 
- De sidste 5 år har jeg været med på sidelinien, som en del af bestyrelsen, og ved derfor hvad det er jeg går ind til. Med Michael Sahl Hansen som direktør, de ansatte på kontoret, en kompetent og meget engageret bestyrelse, så tror jeg på at vi går en god tid i møde. Jeg ser frem til at kunne fortsætte den positive trend, som jeg mener at Håndbold Spiller Foreningen har været inde i de sidste par år og jeg glæder mig til at involvere spillerne endnu mere i vores arbejde.
 
Lean Bach-Nielsen er uddannet indenfor banksektoren. I sin håndboldkarriere har Lean været vidt omkring i bl.a. følgende klubber; Bjerringbro, Helsingør, Skanderborg, Bergen i Norge og nu i Randers, hvor at trænergerningen også er blevet en del af håndboldspilleren. Netop de mange forskellige klubber ser den nye formand som en stor styrke: 
 
- Jeg er godt berejst i den danske håndboldverden og har efterhånden et stort netværk i en masse klubber. Det er også det, som jeg vil benytte, når jeg skal ud og snakke med spillere i hele Danmark - for at få fornemmelsen af hvor vi som forening står hos vores medlemmer og for at synliggøre for medlemmerne at foreningen bestemt er til for dem alle sammen, slutter den nyudnævnte formand. 

 

For yderligere oplysninger, kontakt formand Lean Bach-Nielsen på 40 91 46 45 eller direktør Michael Sahl Hansen 40 18 75 10.