Ny formand for Håndbold Spiller Foreningen

Den ny bestyrelse i Håndbold Spiller Foreningen (HSF) har på sit første møde valgt ny formand og næstformand. Morten Krampau bliver ny formand i foreningen, mens landsholdsmålvogter Christina Pedersen, FCK Håndbold, er valgt til næstformand.

Pressemeddelelse, 25/6-2010

Morten Krampau overtager depechen fra Torben Vinther, som har været formand for HSF i tre år. Torben Vinther fortsætter dog sit arbejde i HSFs bestyrelse, hvor Torben stadig vil være et kæmpe aktiv for foreningen. Torben Vinther har gennem en årrække været med til at tegne HSF med sin positive indstilling og store intellekt, men har selv ønsket en mindre fremtrædende rolle i foreningen. Morten Krampau opnåede 37 A-landskampe for Danmark og tidligere har spillet ligahåndbold for FIF København, Ajax København, FCK Håndbold og AG Håndbold. Morten er uddannet cand. merc. i Communication Management & Design, og er i øjeblikket ved at uddanne sig til lærer.

"Det er med ro i sindet, at jeg overlader formandsposten til Morten Krampau. HSF kunne ikke ønske sig en formand med en bedre profil og alsidige egenskaber, end dem som Morten besidder. De mange erfaringer, som han kommer med fra sin tid som spiller, kombineret med alle de kompetencer, som han har erhvervet sig uden for banen, gør ham til en oplagt foregangsmand for os spillere. Personligt er jeg meget glad for den tid, hvor jeg har været betroet hvervet, og det har givet mig en masse erfaringer, som jeg kan tage med videre. Jeg håber samtidig, at jeg efterlader en forening, der er på vej fremad mod nye mål, og jeg vil fra kulissen gøre mit til, at vi kommer derhen. Jeg ønsker Morten tillykke med valget og held og lykke fremover," udtaler Torben Vinther.

"Jeg ser frem til at overtage posten som formand for Håndbold Spiller Foreningen. Jeg håber at kunne bidrage ligeså positivt til udviklingen, som Torben Vinther har formået. Forhåbentligt er sidste sæsons økonomiske kriser et overstået kapitel, og jeg ser frem til at kæmpe for mere indflydelse og bedre vilkår for håndboldspillere i Danmark," udtaler Morten Krampau om de nye udfordringer.

For yderligere oplysninger, kontakt Torben Vinther på 20 21 00 11 eller Morten Krampau på 26 39 20 76.


Med venlig hilsen

Håndbold Spiller Foreningen