Ny online uddannelse med fokus på SALG

Få en salgsprofil med en uddannelse i 'International Handel og Markedsføring', og udnyt dine evner til at skabe resultater! 

Pressemeddelelse, 5/11-2012

Erhvervsakademi Aarhus lancerer en fleksibel tre-årig akademiuddannelse i 'International Handel og Markedsføring' med fokus på salg. En uddannelse rettet mod dig som elitesportsudøver, så du kan udnytte din resultatorienterede profil i erhvervslivet. Uddannelsen bliver seneste tilføjelse til de fleksible online uddannelser under Study4player Online Academy.

På uddannelsen lærer du bl.a. at planlægge og gennemføre salg og markedsføre succesfuldt, ligesom du trænes i en række effektive værktøjer, så du kan kommunikere målrettet og sælge med succes til forskellige kundetyper. Kommunikative værktøjer du også kan bruge i sportskarrieren!

Uddannelsen gennemføres som en kombination af onlineundervisning og fysisk undervisning. Der tælles ikke fraværsprocenter, men der stilles et antal fremmødedage til rådighed til f.eks. eksamen. Samtidig får du tilknyttet en mentor gennem forløbet. Uddannelsen har start i februar 2013.

Læs mere om uddannelsen her.

Bemærk, at 'International Handel og Markedsføring' er en betalingsuddannelse.

Har du spørgsmål til hvordan uddannelsen kan gå hånd i hånd med netop din sportskarriere, er du velkommen til at kontakte Brian Kruse Jacobsen fra Erhvervsakademi Aarhus for en yderligere snak. Brian kan kontaktes på mail bj@eaaa.dk eller telefon 72 28 61 65.