Opsamling af bag-om-arrangement med Top1000

Fredag den 13. maj afholdte SPORTSALUMNI.dk sit andet netværksmøde.

Pressemeddelelse, 18/5-2011

Netværksmødet var opbygget som et bag-om-arrangement med Top1000, hvor Thomas Juul, der er tidligere håndboldspiller og nu administrerende direktør og medejer af Top1000, holdt oplæg om det at have etableret en iværksættervirksomhed.
 
På Top1000.dk mødes toppen af dansk erhvervsliv – de 1000 største virksomheder og topkandidaterne. Top1000.dk er en komplet karriere- og informationsportal, hvor du kan finde spændende information om landets 1000 største virksomheder og se de jobs, de tilbyder lige nu.
 
Top1000 stillede sit kælderlokale til rådighed under mødet, hvor atmosfæren i høj grad afspejlede intimitet og iværksætteri. Allerede fra mødets begyndelse var der stort engagement og lyst til at networke blandt de 16 fremmødte.
 
Thomas Juul indledte arrangementet med en rundvisning efterfulgt af et inspirerende og tankevækkende oplæg om det at starte en iværksættervirksomhed. Han fremhævede i særdeleshed essensen af at medbringe viljen til at indfri sine mål trods modgang, og det at have et højt engagement og gå-på-mod fra elitesportskarrieren ind i det civile erhvervsliv. Ligeledes pointerede han, at succes i erhvervslivet er afhængig af solide og holdbare netværk.
 
Oplægget blev modsvaret af en række spørgsmål, som de fremmødte udformede i grupper. Flere af grupperne var bl.a. interesserede i, hvordan modet til at starte en iværksættervirksomhed var opstået, hvordan samspillet mellem familie og egen virksomhed kunne gå op i en højere enhed, og specielt hvordan virksomheden havde formået at vinde taletid og tillid hos de store virksomheder.
 
Rækken af spørgsmål bar i særdeleshed præg af en sund nysgerrighed og lysten til at få nogle erfaringer med i bagagen. Flere af de fremmødte udtrykte, at de havde en mindre iværksætter i maven, men at udfordringen kan synes overvældende. Der var derfor stor interesse for at høre om Thomas Juuls oplevelse af det at være iværksætter på godt og ondt.
 
Efter responsen fra Thomas Juul udformede grupperne en række anbefalinger til Top1000 og Thomas Juul. Anbefalingerne var specielt rettet mod mulige projekter for Top1000, herunder fx udvidelse af den eksisterende markedsføringsstrategi og mulige supplerende søgekriterier under den nuværende CV-base. Anbefalingerne blev modtaget med stor interesse fra Thomas Juul.
 
Der var stort engagement under hele arrangementet, hvor alle bidrog med tanker, holdninger og ideer. Netværkskoordinator, Rasmus N. Haagensen, var positiv over arrangementet, som gav stof til eftertanke hos flere.”Tilbagemeldingerne efter arrangementet afslørede, at deltagerne har oplevet det som et interessant møde med en god form, hvor alle blev involveret og havde mulighed for at få noget med hjem, som kunne bruges personligt. Her var der lejlighed til at få meget specifik indsigt i det at være iværksætter på godt og ondt. Mon ikke det har hjulpet i hvert fald nogle af deltagerne til at blive klogere på, om det er en vej at gå for dem.”
 
Næste arrangement i SPORTSALUMNI.dk er den 13. september 2011. Se mere om programmet for 2011 her