Projektleder hos Ernst & Young - er det dig? KORT ANSØGNINGSFRIST!

Udfordrende projektlederstilling med mulighed for selv at forme indholdet!

Nyhed, 4/7-2012

Ernst & Young søger administrativ projektleder med økonomisk sans til deres kontor i København og retter i den forbindelse også blikket mod kandidater med baggrund i elitesport. Er du den rigtige kandidat?

Udpluk af jobopslag: 
"Som administrativ projektleder varetager og driver du en mængde såvel definerede som uplanlagte opgaver og ansvarsområder indenfor vores support-funktioner. Du vil være den daglige garant for at tingene i vores hus fungerer - være sig i form af kontakt til lejerne i vores dejlige kontorhus i den gamle TV-by i Søborg, men også som kontaktpunkt for vores facility management-udbyder. Herudover bliver du bliver central person ift. forhandling og koordinering med leverandører, leveranceopfølgning og kvalitetssikring, ligesom du assisterer vores CFO og ledelsen med diverse projekter og generelt af egen drift går til hånde i vores back-office hvor behovet er."

"Din baggrund kan være mangeartet - spændende fra flere år på arbejdsmarkedet til relativt nyuddannet kandidat med relevant erfaring fra studie/fritidsjob. Vi leder ikke efter en klassisk sekretær, men en blæksprutte, der har beskæftiget sig med mangeartet projektstyring og derigennem opnået og vist gode kvalifikationer samt resultater."

SE HELE JOBOPSLAGET HER.

BEMÆRK: Der er MEGET kort ansøgningsfrist da tiltrædelse allerede er 1. august - ansøg derfor med det samme hvis du har interesse. For yderligere info om stillingen kontakt Malene Green-Paulsen, HR Business Consultant, på 5158 2739 eller send ansøgning direkte på mail ey.hr@dk.ey.com.