Repræsentantskabsmøde i Århus

Søndag formiddag løb vores årlige repræsentantskabsmøde af stablen i Atletion i Århus. Her mødte en del klubrepræsentanter og medlemmer af Håndbold Spiller Foreningens op, og deltog med engagement og gode input i debatten undervejs.

Pressemeddelelse, 18/5-2010

Ny bestyrelse
På repræsentantskabsmødet blev der konstitueret en ny bestyrelse, som ser ud som følger:

Bestyrelse
Bo Spellerberg
Torben Vinther
Louise Svalastog
Henrik Mølgaard
Karin Mortensen
Tine Mikkelsen
Christina Pedersen
Mads Nielsen
Elijan Dzankovic

Suppleanter
Ann Grete Nørgaard
Lean Bach-Nielsen
Martin Bager


Det vil sige, at vi siger pænt farvel og tak for denne gang til Torsten Laen, Lene Lund og Lasse Svan Hansen. Vi har været glade for jeres store indsats for foreningen, og håber at se jer tilbage igen på et senere tidspunkt.

Christina Pedersen, Elijan Dzankovic og Tine Mikkelsen blev alle valgt ind i bestyrelsen, mens Martin Bager blev valgt ind som suppleant. Vi ser frem til et godt samarbejde og byder jer alle velkommen om bord.

Indhold på repræsentantskabsmødet 
Undervejs på repræsentantskabsmødet fik vi en masse gode tilbagemeldinger fra deltagernes side, som vi nedenfor ridser op i grove træk:

1. Der blev set frem til, at vi får rebranded Håndbold Spiller Foreningen, med fokus på at skabe en konstruktiv dialog med vores interessenter og de positive historier, der trods alt findes i en branche, der også har været hårdt ramt af krisen.

2. Kontoret har haft en pæn vækst i sager det seneste år. Det strækker sig fra positive sager med hjælp til kontraktindgåelse, kontraktforhandling, arbejdsskadesager, forsikringssager, Study4player hjælp over til konfliktsager med fratrædelsessager, lønnedgangssager m.v.

3. Der blev åbnet op for, at afholde et informationsmøde engang til efteråret, hvor spillertrupperne igen er samlet, og vi dermed vil kunne samle endnu flere klubrepræsentanter og dermed opnå et bedre samarbejde klubrepræsentanterne og HSF imellem.

4. Bo Spellerberg og Torben Vinther informerede omkring de overenskomstforhandlinger der tidligere har været og hvor vi står nu. Overenskomsten blev debatteret og der blev lagt en strategi for, hvordan HSF i fremtiden skal agere.

5. At det er vigtigt at være medlem af HSF og stå sammen for forbedrede forhold for håndboldspillerne i Danmark. 

Der skal også lyde en stor tak til Michael Gøttrup fra vores samarbejdspartner Grow2, som fortalte om de muligheder Grow2 kan hjælpe med i forhold til Coaching mv. Læs mere om Grow2 HER

Vi glæder os til at samarbejde med jer til næste sæson, og vi håber at endnu flere vil møde op til næste repræsentantskabsmøde og dermed være med til at præge debatten, så vi kan få endnu flere gode input om, hvordan vi forbedrer forholdene for jer spillere. Det er nemlig det vi er her for!

Med venlig hilsen

Håndbold Spiller Foreningen


Michael Sahl Hansen
Direktør