Shave Down i Aarhus NRGi Arena

Om to dage skydes Movember i gang, og i den forbindelse mødtes spillere fra Aarhus Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg mandag til en barberingsevent i Aarhus NRGi Arena.

Nyhed, 30/10-2012

For at blive klar til Movember, som skydes i gang på torsdag, tørnede spillere fra Aarhus Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg mandag sammen i Aarhus NRGi Arena,  i et overskægsbrag.  Holdene, som begge støtter op omkring kampagnen, sendte hver især to repræsentanter, der havde indvilliget i at blive barberet, så de er klar til at gro overskæg fra 1. november til fordel for mænds sundhed og kampen mod prostatakræft. Til daglig kæmper de om point, men i november konkurrer de om, hvem der kan gro de flotteste overskæg.

Fra Aarhus Håndbold deltog håndboldspillerne Mads Lind og Fredric Pettersson i mandagens shave down, og Bjerringbro-Silkeborg blev repræsenteret af Nikolai Øris Nielsen og Chris Jørgensen. Billederne herunder viser håndboldherrerne fra BSV med og uden skæg.

 

Opret en profil

Sidste år blev Danmark for første gang ramt af den globale sundhedskampagne Movember, der bruger overskæg til at sætte fokus på mænds sundhed og indsamle midler til kampen mod prostatakræft. Mere end 7.500 danskere deltog i kampagnen og sammen indsamlede de over 1,1 million kroner, og i år forventes endnu flere at slutte sig til. Reglerne er simple: Opret en profil på movember.com, start glatbarberet den 1. november, gro et overskæg hele måneden og få din familie, venner og bekendte til at donere penge til dit overskæg.

Sådan gør du

Tilmeld dig HER på Movembers side, det er ganske simpelt. Du kan enten klikke på tilmelding via Facebook eller indtaste navn, e-mail etc. Det er klart lettest at gøre det via Facebook. 

Overskæg på busser og i tv

Movember Danmark-kampagnen byder på mange nye initiativer i år. TV 2 Zulu dekorerer sendefladen med overskæg og markerer kampagnestarten d. 1. november med at sende 14 timers overskægs-tv, Arriva sætter overskæg på 300 busser og toge i hele landet, og på Fodboldfabrikken i København kan du i slutningen af november deltage i et særligt Mo Cup, hvor ’overskægsmål' tæller dobbelt. Herudover bakker store virksomheder som Björn Borg og Saxo Bank igen i år op om kampagnen.

movember.com kan du se mere om kampagnen, oprette en profil eller donere et beløb til en såkaldt ’Mo Bro’.

Movember kulminerer i en stor afslutningsfest for alle deltagere og interesserede d. 1. december på Bremen Teater i København.

Yderligere information:

Essencius, Gaute Parbo Niemann, (+45) 61 28 89 80 eller gpn@essencius.dk.