Sidste frist for stemmer til kåring af årets håndboldspillere 2010

Kære medlem. Vi har fået mange stemmer ind, men vil gerne give de sidste der ikke har stemt en ekstra mulighed. Vi skal til at kåre Årets Håndboldspillere 2010 og vi håber, du vil give din stemme til din klubrepræsentant.

Pressemeddelelse, 10/2-2011

Kære medlem

Vi har fået mange stemmer ind, men vil gerne give de sidste der ikke har stemt en ekstra mulighed.

Vi skal til at kåre Årets Håndboldspillere 2010 og vi håber, du vil give din stemme til din klubrepræsentant.

Hvis du spiller i udlandet eller er i en klub uden klubrepræsentant kan du afgive din stemme ved at svare på denne mail.

Vinderne i 2009 var Lærke Møller og Hans Lindberg.

Lærke Møller sagde følgende i forbindelse med kåringen:

"Jeg er utrolig stolt af, at jeg er blevet kåret til Årets håndboldspiller. Det beviser, at det jeg laver i hverdagen er godt, og at mine kollegaer på håndboldbanen er enige i det. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage og spille igen efter min skade og håber jeg kan leve op til denne kåring."

Hans Lindberg  sagde følgende i forbindelse med kåringen:

"Jeg er meget beæret over at være kåret til Årets Mandlige Håndboldspiller Jeg har haft en fantastisk sæson til nu i år, hvor jeg har været så heldig at spille på et hold (Hamburg SV), hvor alt er gået op i en højere enhed, så jeg har haft de bedste betingelser for at leveret toppræstationer. Jeg er glad for at mine kollegaer - de sande eksperter - har lagt mærke til det og har valgt mig til Årets Håndboldspiller."

Vi skal have din stemme inden 11/2 2011 klokken 10.00.

Mediepartner på kåringerne er Kanal Sport.