Simon Friis ny agent for Håndbold Spiller Foreningen

Håndbold Spiller Foreningen opgraderer sine rådgivningstilbud yderligere.

Pressemeddelelse, 18/6-2012

I bestræbelserne på løbende at give medlemmerne de bedst mulige vilkår, har Håndbold Spiller Foreningen indgået samarbejde med Simon Friis om, at Simon skal agere som spilleragent.

Direktør for Håndbold Spiller Foreningen, Michael Sahl Hansen, siger om det nye tiltag: 
- Det er vigtigt for spillerne, at have et sted de kan gå til, og hvor de ved at fagligheden og troværdigheden er i top og derfor har vi valgt at tilknytte Simon Friis som vores agent. Simon har arbejdet som FIFA licenseret fodboldagent siden 2011 i samarbejde med Spillerforeningen og læser Jura på Københavns Universitet, så der er ingen tvivl om at både fagligheden og troværdigheden er i top. Samtidigt har Simon som aktiv håndboldsspiller selv spillet på højt niveau for blandt andre Roskilde, Ajax, SG Flensborg - Handewitt, Eintracht Hildesheim, AG København og Team Sydhavsøerne, så Simon har et stort netværk i håndboldens verden.

Simon Friis siger om sine visioner for det nye samarbejde: 
- Igennem samarbejdet med Håndbold Spiller Foreningen ønsker jeg, at tilbyde den bedste rådgivning på markedet i alle aspekter, altid at være opdateret på spillernes rettigheder, og derigennem at tilbyde en ærlig og gennemsigtig rådgivning. Troværdighed og faglighed er vigtige værdier i et rådgivnings samarbejde, og det er derfor også de værdier, som vil kendetegne mig som spilleragent.

Håndbold Spiller Foreningen er glade for at kunne tilknytte Simon Friis og vi håber, at mange spillere vil tage godt i mod vores nye tiltag, afslutter Michael Sahl Hansen.

For yderligere kommentarer:
Agent for Håndbold Spiller Foreningen, Simon Friis: +45 20 40 13 48
Direktør for Håndbold Spiller Foreningen, Michael Sahl Hansen: + 45 40 18 75 10