"Skader i dansk håndbold"

Håndbold Spiller Foreningen og Merete Møller vil gerne takke for opbakningen til undersøgelsen "Skader i dansk håndbold".

Pressemeddelelse, 26/8-2010

Der er stadig mulighed for at tilmelde sig, og vi har brug for så mange som muligt!

”Skader i dansk håndbold” er den første store undersøgelse af skader i dansk håndbold. Undersøgelsen er under ledelse af tidligere landsholdsspiller og stud. cand. scient. san. Merete Møller, og formålet med undersøgelsen er at registrere antallet af skader i dansk håndbold blandt seniorer, U-18 og U-16 elitespillere, mænd og kvinder.

Undersøgelsen er særlig spændende fordi, den undersøger alle skader og ikke kun knæskader. Ligesom den vil give svar på, hvorfor nogle spillere får skader og andre ikke gør. Det understreges derfor, at det er vigtigt at også skadesfri spillere deltager i undersøgelsen.

Som deltager i undersøgelsen har du en enestående mulighed for at bidrage med vigtig viden i bestræbelserne på fremadrettet at forebygge antallet af skader i dansk håndbold. Din gevinst er dermed også dine egne muligheder for at undgå frustrerende skadespauser. Brug tiden på det, der tæller; at blive en bedre håndboldspiller!

Som en ekstra gevinst støtter Hummel projektet ved at give et par cool Hummel fashion sko til "månedens sms-deltager".

Tilmeld dig og få dine holdkammerater til at tilmelde sig! I kan tilmelde Jer projektet ved at skrive til mig på meretem@stofanet.dk.

Alle data er beskyttet af dataloven og vil blive behandlet anonymt.

Undersøgelsen danner grundlag for mit speciale på den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse på Århus Universitet og gennemføres i samarbejde med Professor Niels Wedderkopp.

Med venlig hilsen Merete Møller, Fysioterapeut, stud. cand. scient. san.