SPORTSALUMNI.dk: Bag-om-arrangement hos Top1000

Den 13. maj løber det første bag-om-arrangement i karrierenetværket for nuværende og tidligere elitesportsudøvere, SPORTSALUMNI.dk, af stablen i Top1000s lokaler i København.

Pressemeddelelse, 2/5-2011

På Top1000.dk mødes toppen af dansk erhvervsliv – de 1000 største virksomheder og topkandidaterne. Top1000.dk er en komplet karriere- og informationsportal, hvor du kan finde spændende information om landets 1000 største virksomheder og se de jobs, de tilbyder lige nu.
 
Thomas Juul, der er administrerende direktør og medejer af Top1000, vil fortælle om tankerne bag Top1000 og udfordringerne for fremtiden, som der efterfølgende brainstormes på.
 
Efter oplægget vil der være sparring og networking med andre nuværende og tidligere elitesportsudøvere i SPORTSALUMNI.dk.
 
Program
Programmet vil byde på en rundvisning og et oplæg om Top1000 ved Thomas Juul efterfulgt af en workshop med Top1000 som case.
 
Programmet kan give brugbar indsigt forud for næstkommende netværksmøde i september, hvor vi sætter iværksætteri og innovation på dagsordenen.
 
Kort om netværksmødet
Tema: Bag-om-arrangement med Top1000
Oplægsholder: Thomas Juul, administrerende direktør og medejer i Top1000
Sted: Amaliegade 14A, 1256 København K
Tidspunkt: 15.00-18.00
 
Tilmelding
Arrangementet er gratis for medlemmer af SPORTSALUMNI.dk. Tilmelding til netværksmødet senest fredag den 6. maj på rasmus.haagensen@spillerforeningen.dk
 
Om SPORTSALUMNI.dk
Nuværende og tidligere elitesportsudøvere mødes i SPORTSALUMNI.dk om gensidig karriereudvikling. Her kan du give og få inspiration fra nuværende og tidligere elitesportsudøvere, som med succes har taget skridtet ind i den civile karriere eller er på vej hertil. Tag dig tid til at blive klogere på din fremtid og præferencer for dit kommende arbejdsliv og find sparring i målrettede vindertyper som dig selv.
 
Du kan kontakte netværkskoordinator, Rasmus N. Haagensen, på tlf. 22 26 00 44, hvis du ikke allerede er medlem men gerne vil høre mere om de mange tilbud i SPORTSALUMNI.dk – eller læse mere på www.sportsalumni.dk.