SPORTSALUMNI.dk - Tidligere elitesportsudøver - stadig elite?

4player lancerer nu SPORTSALUMNI.dk 
 - Et karrierenetværk for nuværende og tidligere elitesportsudøvere

Pressemeddelelse, 16/11-2010
 
SPORTSALUMNI.dk samler nuværende og tidligere elitesportsudøvere, der er optaget af at skabe en karriere efter sporten, om gensidig karrierefremme.
 
Tidligere elitesportsudøver – stadig elite?
Vend tilbage til sportens verden i dag - væk gamle minder til live og opnå civile karrierefordele i et eksklusivt netværk af vindertyper som dig selv.
 
Måske er dine gamle hold/klubkammerater eller tidligere modstandere her allerede - de har temmelig sikkert en interessant historie at fortælle om deres karriere efter sporten. 
 
Hvem ved, måske kan de eller unge ambitiøse vindertyper medvirke til at skabe yderligere værdi for dit nuværende professionelle virke eller for din fremtidige karriere. 
 
Klar til at gøre ny karriere?
Skal du forberede de første skridt ud ad den civile karrieresti, er SPORTSALUMNI.dk det rette sted at finde inspiration og støtte.
 
Tidligere elitesportsudøvere vil kunne kende sig selv i dig og byder gerne ind med gode råd til dine karrieredispositioner. 
 
Hvem ved, måske finder du en mentor, som gerne tager del i dine ambitioner og tilbyder dig personlig sparring - eller måske opstår der attraktive jobmuligheder.
 
Vi "tyvstarter" med første netværksmøde 8. december forud for Årets Fodboldfest. 
 
En række nuværende og tidligere elitesportsudøvere har allerede tilkendegivet, at de ønsker at være en del af SPORTSALUMNI.dk. 
 
Læs mere her.
 
Besøg også www.sportsalumni.dk.