Study4player i samarbejde med IBC SportAcademy

Study4player har nu indgået en uddannelsespartneraftale med IBC SportAcademy.

Pressemeddelelse, 28/8-2009

IBC SportAcademy har udviklet en særlig uddannelse, hvor du kan supplere din idrætskarriere med IBC SportAcademys fleksible merkonom- og akademiuddannelse, der er skræddersyet til dig, der bruger meget tid på sporten – som udøver eller træner - og giver dig mulighed for at videreuddanne dig under vilkår, der passer dig.

Således kommer du til at læse sammen med medstuderende, der går lige så meget op i sporten, som du selv gør, ligesom antallet af undervisningsdage på IBC SportAcademy er reduceret til et minimum, som suppleres af fjernundervisning.

Hele merkonomuddannelsen består af 4 forskellige fag, men det gode ved uddannelsen er, at du ikke behøver at forpligte dig til at tage en hel uddannelse. Du kan starte med et enkelt fag for så evt. at supplere med yderligere fag, når det passer ind i dine planer. Har du taget 4 fag, kan du kalde dig merkonom.

Interesseret? Så kontakt chefkonsulent Henrik Kjær Christensen på 72 24 17 80 og få en snak om mulighederne eller besøg os på vores hjemmeside www.ibckurser.dk.