To nye uddannelser i Study4player Online Academy! - Husk i øvrigt kvote 1 frist 5. juli.

Study4player Online Academy har fået selskab af yderligere to uddannelser i form af HD erhvervsøkonomi og bacheloruddannelsen i jura udbudt af Syddansk Universitet. Men skynd dig - ansøgningsfristen for både disse og landets andre uddannelser nærmer sig!

 

Nyhed, 21/6-2012

HD erhvervsøkonomi og bacheloruddannelsen i Jura som fleksible fjernstudier fra Syddansk Universitet er nu kommet med i Study4player Online Academy. Et signal fra universitetet om, at man har forståelse for de udfordringer kombinationen af elitesport og uddannelse kan give:
- Vi er klar over, at den traditionelle uddannelsesform kan være en stor udfordring eller bremseklods, når man som elitesportsudøver tilrettelægger hverdagen efter sporten. Heldigvis behøver tingene ikke længere være så firkantede, og med Jura som fleksibelt fjernstudie håber vi at kunne imødekomme udøvernes behov. Fjernstudiet er for alle, men er især også oprettet med henblik på elitesportsudøvere, der ønsker at uddanne sig samtidig med de gør karriere indenfor deres sport, siger Ole Hammerslev, professor og studieleder på jura uddannelsen.

- På HD-uddannelsen som fjernundervisning har vi allerede stor erfaring med studerende elitesportsudøvere.  Håndboldspiller Torsten Laen har bl.a. taget HD-fag som fjernstuderende, mens han har boet og spillet i Berlin. Og det er gået godt, men vi vil godt have endnu flere elitesportsfolk  herhjemme og i udlandet i gang med HD-uddannelsen, og derfor er HD-uddannelsen fra Syddansk Universitet nu med i Study4player Online Academy,  siger Jens Franck, uddannelsesrådgiver for elitesportsudøvere på Syddansk Universitet og i Study4player.

Jura: Syddansk Universitet tilbyder nu som de første - og eneste - i landet, at jura på deltid kan læses som fjernstudie. Det betyder, at du på fem år kan tage en bachelor i jura, hvor du kan være geografisk placeret andre steder i verden end ved den fysiske tilstedeværelse i undervisnings-lokalet. Med uddannelsen jura på deltid opnår du et grundlæggende kendskab til juridiske metoder og centrale dele af retssystemet. Fjernstudiet er for alle, men er især også oprettet med henblik på elitesportsudøvere, der ønsker at uddanne sig samtidig med de gør karriere indenfor deres sport. Ansøgningsfrist er 1. juli 2012, men der er optag helt indtil studiestart 1. september, såfremt der er ledige pladser. Læs mere om uddannelsen her.

HD erhvervsøkonomi: HD-uddannelsen giver dig mulighed for at leve op til kravene fra erhvervslivet om omstillingsparate medarbejdere, da den henvender sig til dig, som har praktisk erfaring fra erhvervslivet eller den offentlige sektor, og som nu vil have en solid teoretisk ballast til at komme videre i karrieren. HD er opbygget som to selvstændige uddannelsesforløb: HD 1. del, en 2-årig erhvervsøkonomisk grunduddannelse på deltid, der samtidig danner et fælles grundlag for specialestudierne på HD 2. del. Ansøgningsfrist er 1. august 2012, men man kan også køre enkeltfag som starter løbende over året. Det er derfor aldrig for sent at komme i gang. Læs mere om uddannelsen her.

Overvejer du at påbegynde en uddannelse, skal du være opmærksom på, at kvote 1 ansøgningsfristen er d. 5. juli. Kontakt Study4player for en snak om dit uddannelsesvalg – herunder mulighederne for at få uddannelsen til at gå hånd i hånd med din sport.

Dine sportslige ambitioner behøver ikke at blive nedprioriteret grundet uddannelse - ligesom sporten ikke bør fungere som bremseklods. Du kan i dag studere fleksibelt på mange ordinære uddannelser og ikke mindst online på DINE vilkår. I Study4player Online Academy har vi samlet en række relevante og fleksible online uddannelser, der kan imødekomme dine fleksible uddannelsesbehov.

Læs mere om Study4player Online Academy.

Uddannelserne i Study4player Online Academy tæller nu:
Fysioterapeut på UCC Nordsjælland (udbydes først fra 2013)
HD erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet
HF enkeltfag på VUC Sønderjylland
Jura på Syddansk Universitet
Lærer på UC Syddanmark
Personlig kommunikation og branding på IBC Kurser, Kolding
Sport Management på UCN, Aalborg

Er du i tvivl om dine ønsker, og vil du gerne have en dialog omkring dine muligheder, så kontakt uddannelsesrådgiver i 4player Jens Franck på mail s4p@spillerforeningen.dk eller telefon 6550 2272.
Vedrører din henvendelse en af onlineuddannelserne kontakt da koordinator i 4player Jesper Thorup på mail jesper.thorup@spillerforeningen.dk eller telefon 6171 3199.